Inne i servering med fler bord och stolar.

Värdshuset Stopet, restaurang

Restaurang, pizzeria, hotell och pub i centrala Grängesberg. 15 minuter sydväst om Ludvika i direkt anslutning till riksvägen 50 och med mycket goda parkeringsmöjligheter.

Boka

Beskrivning

Grängesberg ligger inbäddat i ett kuperat landskap med milsvida skogar, trolska vattendrag och glittrande sjöar och med mycket goda möjligheter till allslags friluftsliv.
Ligger nära till flera familjevänliga badplatser, promenadleder, cykelvägar, go kart, paintball, ridning, fyrhjulingar, snöskotrar etc.

Buss- och tågstation ligger mittemot värdshuset och det är gångavstånd till alla affärer och de flesta företag.

Värdshusdelen med foajén, restaurangen och puben är nyrenoverad i början av 2010. Hotelldelen är nyrenoverad sommaren 2013 och med väldigt hög standard. Lyxiga hotellsängar gör att man känner sig utvilad och fräsch för nya utmaningar och nya smarta led-tv gör vistelsen roligare.
Trådlöst nätverk är tillgänglig i hela byggnaden.

I den ljusa inglasade restaurangen i modernt stuk serveras frukostbuffé, lunchbuffé samt a la carte till klockan 22.00 varje kväll.

I puben med storbilds-tv kan man bakåtlutad i sköna fåtöljer njuta av olika sportevenemang med en caffelatte eller varför inte ett glas öl från det lokala bryggeriet Spendrups, Sveriges största bryggeri som har sitt produktion bara ett par hundra meter bort.

På somrarna och när vädret tillåter njuter man på den stora nyrenoverade terrassen som ligger upphöjd och med vacker utsikt över samhällets centrum.

Bra att veta

  • Lunch
  • Vegetarisk
  • Barnstol