CBIS 4234697
3/5

Forsbo Stugor

Forsbo Gård är en ekologisk gård ca 8 km från Avesta centrum. Här finns ett B&B samt 3 stugor tillgängliga för övernattning, strax intill mäktiga Dalälven.

Beskrivning

Stugorna Adam & Eva:
Två stugor med plats för 4 personer i varje. Stugorna ligger tätt intill varandra, intill vackra och mäktiga Dalälven i lugn skogsmiljö på Forsbo Gård. Båda stugorna har nya duschar och uppdaterad interiör.
Varje stuga består av ett kök/sällskapsrum utrustat med kylskåp/frys, mikrovågsugn och köksredskap. Elvärme. Ett sovrum med dubbelsäng där sängkläder ingår. Nybyggda toaletter finns utanför stugorna.
Utanför stugorna finns även utemöbler, grillmöjligheter, vedskjul med gratis ved.

Fiskarstugan:
En avskild liten stuga med plats för 1-2 personer i lugn skogsmiljö. Här bor du enkelt men mysigt i ett rum med vedspis som värmekälla. Ingen el men en gasspis och en oljelampa finns att tillgå. En bäddsoffa med plats för två, där sängkläder ingår. Utanför stugan finns en dusch och toalett med kallvatten framdraget. En riktig dusch finns att tillgå i huvudbyggnaden, en kort promenad från stugan. Utanför stugan finns det även trädgårdsmöbler, grillmöjligheter och ett vedskjul med gratis ved.

Vid ankomst ingår en välkomstkorg fylld med ägg, bacon, bröd, smör, ist, salt, te och socker. Stugorna har självhushåll men måltider går att beställa via Forsbo Gårds värdpar.

Husdjur är välkomna och i hagen finns det plats för hästar.

Området kring Forsbo Gård inbjuder till härliga upplevelser. Här finns bland annat uthyrning av båt, cykel, man kan rida på hästar, fiska, vandra. Nära till Åsbo skidområde, ca 2 km. Värdinnan på gården kan även erbjuda diverse massageterapier.

Loader

Recensioner

<% summary.RecommendedYes %> av <% summary.Count %> Rekommenderar


Totalupplevelse

<% summary.Rating | roundRating %>/<% summary.RatingMax %>

<% review.Title %>

<% review.Body | truncate %>

<% review.ScoreList.Score.Rating %>/<% review.ScoreList.Score.RatingMax %>

Rekommenderas av <% review.Signature %> anonymous Rekommenderas inte av <% review.Signature %> anonymous

"<% review.Body %>"

Skapad <% review.Completed | toLocaleDate %>
Shows <% reviewsToDisplay.length %> of <% reviews.length %>