flytande stuga på vattnet med en ö i bakgrunden.

Flytande Hotellrum

Bo mitt på sjön i ett flytande hotellrum med hotellstandard. Du paddlar ut till rummet i en kanot och frukost ingår. Rummet är unikt och ligger naturnära. Det är utrustat med en dubbelsäng för 2 personer, kemiskt toalett, handfat med rinnande vatten, kylskåp och begränsad elektricitet (12V) som räcker för att t.ex. ladda mobiltelefonen.

Beskrivning

Välkomna till Kungshagas "Room of Nature" - ett flytande hotellrum på Orsasjön.

Rummet är unikt och ligger naturnära. Det är utrustat med dubbelsäng för 2 personer, en kemiskt toalett, handfat med rinnande vatten, kylskåp och begränsad elektricitet (12V) som räcker för att t.ex. ladda mobiltelefonen.

För att kunna nå rummet behöver man paddla ut med en kanot eller roddbåt.

Pris per natt 1 995kr
Ingår i priset: kanothyra och frukost.

Det är också möjligt att hyra en roddbåt med elektrisk motor istället för en kanot, mot en extra kostnad av 150kr.

Incheckning mellan kl 15.00-18.00
utcheckning senast kl 11.00

Restaurang:
Frukost, ni får med en frukostpåse till rummet eller så kommer ni till hotellet och äter frukostbuffé. Meddela ditt frukostval senast dagen innan.
Middag serveras på hotellet torsdag-söndag mellan kl 18.30-20.00.
Boka bord senast kl 12.00 på ankomstdagen om ni önskar äta middag.
Menyn består utav en kött och en fisk rätt. Ring för dagens meny!
Om ni behöver särskilt kost (tex gluten-, laktosfri ed) till frukost eller middag meddela detta senast dagen innan ankomst.

Husdjur är inte tillåtna.OBS! Eftersom rummet är beläget i vattnet förbehåller kan övernattningen komma att ställas in vid kraftig vind (mer än 4m/s) eller åska och ni kommer då istället erbjudas ett av hotellets dubbelrum (mot aktuellt dubbelrumspris) alternativt att boka av eller boka om er vistelse.

Fakta

  • Frukost
  • Djur ej tillåtna