Två fiskare står mitt i älven och fiskar.

Flugfiske - Älvdalens Fiskecenter

Flugfiske i fantastisk natur. Söker du ett flugfiskeäventyr utöver det vanliga? I Älvdalen i norra Dalarna kan du prova lyckan i både strömmande vatten och i trolska skogstjärnar.

Boka

Beskrivning

Guidad tur – hel dag inkl lunch
Tänk att på en enda dag få information som kan ta år att samla ihop själv! Det snabbaste sättet att lära sig ett områdes fiskevatten, platser och hemliga små vägar. I heldagsguidningen ingår guide i 8 timmar som kan sjöar och strömmande vatten utan och innan och som tar er dit ni vill.

Guiden finns till hands hela dagen för att svara på frågor, tipsa om flugmönster, visa på fiskeplatser med mera. Guiden kan även ha en snabbgenomgång i kastteknik. Heldagsguidningar varar vanligtvis 09.00-17.00 men kan självklart ändras ifall ni har andra önskemål.
Pris: 3 995 SEK. Gäller för upp till 2 pers.

Guidad tur – halv dag inkl fika
I priset ingår guide i 4 timmar. Guiden finns till hands hela tiden för att svara på frågor, tipsa om flugmönster, visa på fiskeplatser med mera. En snabbgenomgång i kastteknik, om så önskas.
Guidningarna startar vanligtvis kl 9 för förmiddag och kl 13 för eftermiddag.
Pris: 2 995 SEK. Gäller för upp till 2 pers.

Flugfiskekurs - helg (fre-sön)
På vår weekendkurs lär ni er allt om flugfiske från början. Insekter, val av fluga, vadning, kastteknik och att ”läsa” vatten. Lån av utrustning som exempelvis flugspö, vadare och flugor ingår. Tekniken putsas på torra land vid Älvdalens Fiskecenter, innan vi ger oss ut i Österdalälven och fiskar efter harr och öring. Bor med helpension gör ni på härliga Hotell Älvdalen.
Pris: 3 995 SEK per person.

Bra att veta

  • Guidade upplevelser

Vägbeskrivning

Älvdalens Fiskecenter
Ribbholmsvägen 26
796 31 Älvdalen

info@alvdalenfiske.se
+46 0251-123 44
+46 070-399 83 70