CBIS 6116234
Visa på karta

Fjälläventyr - övernattning med helpension i Sälen

Med Fjälläventyrs övernattning med ”helpension” hämtar ni ert ryggsäcks-hem hos Fjälläventyr i Lindvallen och ger er ut på er alldeles egna fjällvandring på lagom avstånd från civilisationen.

Boka

Information

Tillsammans med Fjälläventyrs kunniga guider bestämmer ni rutten på förhand och lägger nivån så det blir äventyrligt men tryggt för alla deltagare.
Ni får en karta med tips på fina tältplatser längs stigen, platser där ni får vara fred och känna er som ett med vildmarken. I priset ingår all utrustning som ni behöver hyra och köpa för turen. Tält, sovsäck, liggunderlag, ryggsäck och köksutrustning hyr ni och lämnar tillbaka efter turen, och i priset ingår maten ni äter upp och ett reselakan som ni behåller för framtida äventyr.
Vill ni ha hjälp att komma igång? Boka en av Fjälläventyrs kunniga guider som följer med på en del eller hela turen och utbildar er i utrustning, karta och fjällsäkerhet. Eller följ med på en av de arrangerade grupp turerna i Sälenfjällen eller på Fulufjället. Det ska vara kul, avslappnande och lagom äventyrligt att uppleva fjällvärlden. Fjälläventyr hjälper dig hitta smultronställena i regionen med prylar och kunskap som gör det kul och säkert att vandra i fjällen!

Faciliteter och service

  • Sommar