Två hundar med packning på kalfjället

Fjälläventyr - Hyr en hund till din fjällvandring i Sälen

Fjälläventyr har under flera år erbjudit Sälens gäster att prova på hur det är att ha en hund. Deras hundar är otroligt vana och glada av sällskapet från människor, därför lämpar de sig bra för att följa med på fjällturer eller bara mys på gräsmattan. Du får givetvis all nödvändig information samt mat och utrustning för hunden. Skulle du vara intresserad av att hyra hunden under längre period går det också bra.

Boka

Beskrivning

Fjälläventyrs promenadhundar har genomgått särskild utbildning och är dessutom speciellt utvalda för att passa de flesta familjer.
För att hyra en hund behöver du ta kontakt med Fjälläventyr via mail eller telefon senast dagen innan. Hunden kommer du och hämtar på Lindvallen.

Uthyrning av hundar endast under sommarsäsongen maj - september. Under oktober - november kan man istället vara med när man tränar hundarna inför vintern. Man bokar hundträning på hemsidan, precis som man gör när man bokar hundspann om vintern.

Hundar älskar lek, motion och kärleksfullt sällskap. Ge din semester lite mer av det!
*Under de år som har gått har Fjälläventyr observerat de hundar som hyrs ut och vill mena att de stortrivs med att få följa med familjer på sina utflykter. Deras hundar visar en väldigt öppen tillgivenhet och anpassar sig omedelbart i nya familjer. Målsättningen är att ge familjer med allergier eller andra hinder för att skaffa hund, möjligheten att under en kortare period få umgås med våra fyrbenta vänner.

Du hittar till Fjälläventyrs kennel genom att fortsätta förbi Söderåsen och Express 303, ca 1 km därefter svänger du vänster och väntar vid grinden.

Fakta

  • Barn & Familj
  • Sommar
  • Vinter