Exteriör bild på röd stuga, uteplats med trädgårdsmöbler.

Falun Strandby

Inbäddade i en naturskön omgivning finns 38 mysiga och välutrustade stugor. Många av stugorna är belägna nära stranden med en fantastisk utsikt över Runn och de ligger endast 4 km från Falun centrum.

Beskrivning

Du kan välja en stuga med antingen 2, 4, 5 eller 6 bäddar. Stugorna är 25-56 kvm och håller hög klass. Alla stugor har ett komplett kök samt dusch och toalett. De flesta har golvvärme och några av stugorna har en braskamin. På verandan kan du i lugn och ro sitta och njuta av tillvaron. Kanske äta en middag med familjen i solnedgången.

Parkering intill stugan, med andra ord lätt och enkelt att ”flytta in”.
Har du husdjur som familjemedlem är dom också välkommen att komma med. Några av stugorna är reserverat ”som djurfria”. Meddela vid bokning om ni önskar att ta med husdjur.
Fri wifi.

Både vintertid och sommartid erbjuder Främby Udde många fina upplevelser som kan tillfredsställa de flesta. Sommartid finns möjligheter till bad och många andra aktiviteter med anknytning till sjön Runn. Spelar du golf är det nära till några bra och trevliga banor. Vintertid är Runn ett eldorado för skridskoåkare.

Falun Strandby är en privatägd semesterstugby som ligger alldeles intill den idylliska sjön Runn vid Främby Udde


Fakta

  • Husdjur tillåtna
  • Wifi
  • Infopoint