Kvinna i blå hjälm och blå flytväst paddlar i strömt vatten.

Falu Vildvattenpark

Falu Vildvattenpark är Sveriges första och enda konstgjorda forspaddlingsarena. Forsens vatten flödar med hjälp av en pump och på så sätt kan svårighetsgraden regleras. Forspaddling i Falu Vildvattenpark är en perfekt aktivitet tillsammans med vänner, familj, grupper, företag och skolklasser.

Boka

Beskrivning

Forspaddling för alla

I Falu Vildvattenpark krävs inga förkunskaper och utrustning finns som passar alla. Stabila, uppblåsbara kajaker och varma paddelkläder finns. Det enda du behöver ta med är badkläder, handduk och gärna ett långärmat underställ. Det finns även möjlighet att låsa in värdesaker, så ta med ett hänglås.

Ett besök börjar med att du får utrustning. Efter en kort instruktion och paddling på lugnt vatten är du redo att börja paddla i forsen. Ett besök tar cirka 2,5 timme.

För att forspaddla ska du:
* Ha god vattenvana
* Vara 10 år fyllda (10-13 år bör paddla i en tvåmannakajak tillsammans med vuxen)
* Vara frisk

BOENDE

Falu Vildvattenpark erbjuder bekvämt boende i stugor. De är utrustade med kök, dusch och toalett och rymmer 4-6 personer.

Priser för stugboende beroende på säsong 650-1290 SEK/natt

Sängkläder och handduk finns att hyra för 140 SEK person. Städning ingår inte i priset men kan läggas till för 500 SEK per stuga. Bokning sker direkt via telefon på 023-540 40 eller via booking.com. Incheckning sker enligt överenskommelse och utcheckning sker före kl 12:00.