Cykelleder i Sälen

Sälenfjällen


I den nära fjällvärlden finns spännande upplevelser, stora evenemang, härlig kultur och framför allt väldigt vacker natur. Vita landskap eller soliga somrar, med allt från mysiga kvällar framför brasan efter en dags skidåkning till dans på folkparken en sen sommarkväll.


Utförsåkning, hundspann, snöskotersafari, bikepark och Vasaloppet är bara ett några av de många uppleverserna du hittar i Sälenfjällen.

Upplev fjällvärlden på nära håll på någon av de många vackra vandringsturerna längs fjället. Avrunda med en avkopplande spa-behandling på Experium, medan barnen får stå för de mer actionfyllda inslagen i upplevelsebadet. På tal om action, går det att väcka adrenalinet såväl sommar som vinter. Här finns nämligen både höghöjdsbana och bikepark, susa utför pisterna eller hyr en sportskoter och kör så att snön sprutar längs de vackra skoterlederna.

Här finns också ett rikt utbud av mat- och dryckesupplevelser. Besök någon av de lokala matproducenterna eller hantverkarna, titta på vackra fäbodar och njut av närheten till naturen. 

Malung Sälen erbjuder med andra ord alla möjligheter till en omväxlande semester, där ingen dag är den andra lik. Dessutom pratas här dalmål! Att höra klingande limamål och transtrandsmål är bara det en reseanledning!

Banner till www.salen.se

 

Artiklar & inspiration

Erbjudanden