CBIS 6551140
Visa på karta

Doug Seegers

Pris från 940 SEK

  • Prisinformation: Främre salong 1040 SEK, Salong 940 SEK, Barn 0-12 år 420 SEK.
  • Plats: Klockargården Hotell, Kultursalongen, Tällberg
  • Telefonnummer (Bokning): +46 (0)771-62 62 62
  • Telefon: +46 (0)247-502 60
  • Besöksadress: Siljansvägen 456 Postadress: 793 70 Tällberg

Musik som känns och berör. Doug Seegers historia har berättats många gånger och visst är det en fantastisk historia som tål att berättas om och om igen. I våras släpptes hans tredje album med i huvudsak originalmaterial - "A Story I Got To Tell" som har hyllats unisont av kritiker och publik världen över.

Boka

Information

Musik som känns och berör, musik som är viktig för Doug. I goda tider såväl som i de tuffa perioderna av Dougs liv har musiken varit en konstant, en källa till tröst, glädje och hopp. När inget annat i livet har fungerat har musiken i alla fall funnits där. Han må ha varit hemlös och pantsatt alla sina ägodelar. Utom gitarren. För med hjälp av gitarren och sin har han alltid kunnat uttrycka sig och ibland till och med försörja sig. Som gatumusiker eller som nu som framgångsrik, turnerande artist.

Doug Seegers historia har berättats många gånger. I intervjuer och artiklar har vi serverats Askunge-sagan. Och visst är det en fantastisk historia som tål att berättas, om och om igen, för vem älskar inte en sann, gripande berättelse som till och med har ett lyckligt slut?

Men Doug Seegers själv betraktar inte den stora omvälvningen i livet för för fem år sedan som ett slut utan början på något nytt. En ny fas i livet där nykterhet har ersatt missbruk, där han istället för att sova under broarna har ett eget hus och där en destruktiv livsstil har ersatts av återhämtning och försoning. Och där Dougs kreativitet för första gången får möjlighet att blomma ut.

I våras släpptes hans tredje album med i huvudsak originalmaterial. "A Story I Got To Tell" spelades in i Hollywood i klassiska United Recordings, studio B, med den mästerlige Joe Henry som producent och med en handfull utsökta, handplockade musiker i bandet. Plattan har hyllats unisont av kritiker och publik världen över.

Show inkl 3-rätters middag främre salong 1040 kr, salong 940 kr. Vänligen meddela eventuell allergi vid bokningstillfället.

Insläpp kl 18.00. Föreställningens längd ca 2,5 tim inkl paus på ca 40 min.

För medlemmar i Kulturföreningen Paraden med scenpass samt för grupper och rullstolsplatser ring Visit Dalarna 0771-62 62 62.

Faciliteter och service

  • Hörslinga
  • Biljetter
  • Vinter

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

08 Februari 19:00

Tillfällen (1)

08 Februari 19:00 - 23:00