Vy över Dalagård vid sjön.

Dalagård

Hyr en egen unik Dalagård med sjö och skog! Här kan du bada, fiska, plocka bär, cykla, jaga och upptäcka det underbart vackra södra Dalarna. Gården är perfekt för konferens i Dalarna eller för 1-2 familjer, som vill vara för sig själva mitt i vildmarken. Gården är vinterutrustad och bokningsbar året om. Det gästerna uppskattar mest är tystnaden, ensamheten och de underbara stjärnorna.

Beskrivning

En hel gård att hyra - Mitt i naturen
Hyr under några dagar eller veckor en nybyggd klassisk dalagård, byggd i södra Dalarna, mitt i skogen, vid egen sjö.
Här finns frisk luft, mängder av friluftsaktiviteter och all tid för att gå ner i varv. Du kan vandra, fiska, jaga, plocka bär, cykla och mycket annat. Dalagård är en kringbyggd gård där huvudbyggnaderna är nya, men där uthus är över 200 år gamla. Gården har åtta dubbelrum och en enkel drängstuga med 8 bäddar.

Både privat och konferens
Dalagård är byggd för att kunna hyras av både en eller två familjer– eller som konferensanläggning.

Utrustning
Gården är komplett utrustad med allt som finns i ett vanligt hem, plus lite till för det som krävs för utevistelse som båt, cyklar, bärplockare och fiskeutrustning. Bredband finns framdraget. TV med filmkanaler och DVD finns i storstugan. Bibliotek med massor av läsvärda böcker finns i både storstuga och sovstuga. I storstugan och konferenslokal finns öppna spisar. Den i storstugan har också en vedeldad bakugn perfekt för bröd och pizza.

Kontakta för mer information och bokning, tel 0226-311 00.