Dalahästar och lysande lykta.

Spela dalabingo och upptäck Dalarna

Behöver du tips på saker att göra i Dalarna? Vad sägs om att spela dalabingo? En riktigt rolig utmaning om du vill uppleva Dalarna på ett nytt och lekfullt sätt. Fyll både lediga dagar och bingobrickan med nya besöksmål och upplevelser. Samla besöksmål, aktiviteter eller upplevelser – kryssa i brickan och ropa bingo. Här finns flera olika varianter för alla smaker och åldrar.


Våffelbingo, Bingo med dalasmak, Dalahästbingo eller Barnens dalabingo. Det är bara att välja och vraka bland de olika bingobrickorna som ger möjligheten att upptäcka saker att göra i Dalarna. Svep, bläddra och klicka på de olika rutorna här nedanför för att hitta din favorit. Spara i telefonen eller skriv ut och ta med när ni är på väg.

Om du vill kan du också fånga besöken på bild, tagga @visitdalarnasweden så kan vi fånga upp bilderna. Tänk bara på att du i så fall behöver ha ett öppet konto, så att vi kan hitta din bild. Vill du bara använda bingobrickan för att få nya uppslag för stundande utflykter, så går det självklart lika bra!

Tänk på att öppettider kan variera under året. Stäm alltid av senaste uppdaterade information med respektive aktör vad som gäller inför besök.

Tagga dina bingobilder 

Vi vill se dina bilder av Dalarna. Tagga dina inlägg i sociala medier med #dalabingo, #visitdalarna och @visitdalarnasweden - och din bild kan synas här.

 

Behöver du och familjen saker att göra i Dalarna i vinter? Vad sägs om att spela dalabingo? Här finns vinterns kanske roligaste utmaning, om ni vill uppleva Dalarna på ett nytt och lekfullt sätt. Fyll både vinterdagarna och bingobrickan med nya besöksmål och upplevelser. Samla tre besöksmål, aktiviteter eller upplevelser – kryssa i brickan och ropa bingo! Om du vill kan du också fånga besöken på bild, tagga enligt instruktionen i varje ruta och ha chansen att vinna dalainspirerade priser. Vill du bara använda bingobrickan för att få nya uppslag för vinterns utflykter, så går det självklart lika bra!


Tryck på varje bildruta för mer information om varje plats, aktivitet och hur du samlar dina upplevelser – och får bingo!

Så här gör du:

1. Varje bildruta innehåller ett besöksmål, plats eller upplevelse som ligger i Dalarna, välj de som du vill besöka.

2. Ta en bild och lägg upp på ditt Instagram-konto. Tagga bilden med @visitdalarnasweden #dalabingo samt tagg för respektive plats.

3. Få dalabingo genom att besöka tre stycken rutor i bingobrickan som ligger i rad: lodrätt, vågrätt eller diagonalt!

PS! Glöm inte att stänga av privat konto i era sekretessinställningar, så att vi kan se era taggningar.

Vinnare och vinster

Dalabingon pågår från 1 november 2020 till och med 31 mars 2021. Under den perioden drar vi två vinnare varje månad bland de som deltagit i dalabingo enligt instruktionerna ovan – och som fått bingo. Vinnarna kontaktas via Instagram och får varsin dalainspirerad vinst.

Tävlingsregler

1. Tävlingen pågår mellan 1 december 2020 och 31 mars 2021.

2. Varje deltagare kan tävla en gång per bricka.

3. Tävlingen organiseras av Visit Dalarna och är inte sponsrad, främjad, administrerad av eller förknippad med Facebook eller Instagram.

4. Tävlande måste vara bosatt i Sverige och vara över 18 år.

5. Du som deltar i tävlingen godkänner att vi eventuellt lägger upp ditt namn och tävlingsbidrag på Visit Dalarnas sociala medier samt visitdalarna.se.

6. Vinsten/priset kan inte tas ut i kontanter och kan inte heller bytas ut mot annan/andra produkter till ett likvärdigt pris. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.

7. Instagramprofilen du tävlar från måste vara skapad i enighet med respektive plattforms communityregler.

8. Bidrag som kan uppfattas stötande eller kränkande kan komma att tas bort utan förvarning.

9. Vinnarna dras bland de personer som fullföljt tävlingen enligt instruktionerna ovan. Denna dragning kan inte överklagas.

10. Vinnarna presenteras på visitdalarna.se/bingo och vinnarna kontaktas via sociala medier med instruktioner kring hur priset skickas ut. Om vinnaren inte återkommit efter 7 dagar från första kontakt, förfaller möjlighet att ta del av priset.

11. När du deltar i tävlingarna godkänner du Visit Dalarnas tävlingsregler och villkor.

12. Visit Dalarna värnar om dina personuppgifter och din integritet. Läs mer på visitdalarna.se/integritet