Dalastudion pratar laddstolpar med besök från bland andra Dalakraft.

Vi pratar laddstolpar i Dalastudion

Allt fler besökare kommer till Dalarna i elbil och att kunna erbjuda laddning ses numera som en självklarhet av gästen. Men vad ska man tänkta på när man planerar för installation av laddstolpar, vilka försäkringar behövs, vad kostar det och finns det några stöd att söka för företag som installerar laddare?  Det är exempel på frågor vi besvarar i Dalastudion 27 augusti klockan 10.00.


Fredag den 27 augusti är det dags för höstens första Dalastudion. Den här gången pratar vi om laddstolpar och vikten av att kunna erbjuda besökare i Dalarna möjligheter att ladda sina elbilar. Redan nu växer efterfrågan och den kommer bli allt större i framtiden - och därmed en både stor och viktig konkurrensfördel för de aktörer och destinationer som kan erbjuda ett välfungerande nät för elbilsresenärer. Under sändningen från Dalastudion pratar vi om bland annat installation, försäkringar, kostnader och möjliga ekonomiska stöd kopplade till elbilsladdare.

Mer information kommer i mitten på augusti, men skriv in tiden i kalender redan nu.

Det här är Dalastudion

Dalastudion är ett forum där Visit Dalarna anordnar olika digitala aktiviteter, så som webinarium och utbildningar. Här delar vi inspiration, information, omvärldsanalyser och trendspaningar. För delade erfarenheter och kunskaper ger nya, viktiga lärdomar för framtiden.

Se tidigare sändningar från Dalastudion