Datorskärm med bildspel från Up to Date

Up to Date flyttas till mars 2021

I väntan på att återigen kunna träffas fysiskt flyttar vi fram årets Up to Date till 17-18 mars 2021 och genomför samtidigt vi delar av det planerade programmet i en komprimerad digital form den 24 november. Vi vet att behovet av såväl information som erfarenhetsutbyte är stort, därför genomför vi Up to Date-Digital på temat ”Nio otänkbara månader – Vad har hänt och hur går vi vidare?”


Up to Date 17–18 mars 2021

2020 är, har varit och kommer att bli ett speciellt år. Även om digitala möten blivit en del av en ny vardag, har det samtidigt fått oss att inse vikten av – och sakna – det personliga mötet i samma fysiska rum. Med tanke på rådande omständigheter har vi i år valt att flytta besöksnäringen i Dalarnas årliga branschdagar, som skulle anordnats i november 2020, till 17-18 mars 2021.

Vi behöver träffas på riktigt, känna stämningen i rummet, trampa varandra på tårna och inte behöva tänka fullt lika mycket på att hålla avstånd. För att inte tala om att kunna ta del av ett välfyllt, inspirerande och intressant program. Så håll ut, snart är det mars och vi kan förhoppningsvis säga hej IRL!
 
Likt tidigare år blir det ett tillfälle att träffas, utbyta erfarenheter och prata om framtiden. Något som nu kanske är viktigare och mer välkommet än någonsin. Tillsammans tar vi oss framåt, så Save the Date, helt enkelt!
 

Digital träff 24 november 2020

Även om de fysiska mötena får vänta till mars, ser och känner vi behovet av att träffas för att prata och utbyta erfarenheter. Därför hoppas vi att du har möjlighet att sätta av två timmar den 24 november för att lyssna, debattera och delta via din dator.
 
Temat för träffen är "Nio otänkbara månader – Vad har hänt och hur går vi vidare?"
 
Mer information om programinnehållet kommer inom kort.
 
Följ gärna Besöksnäringsutveckling i Dalarna på Facebook för att ta del av den senaste informationen och uppdateringar kring Up to Date - och förstås allt annat som händer inom Dalarnas besöksnäring.
 

Mer om Up to Date

HÄR kan du läsa mer om vad som hänt under Up to Date tidigare år.