Porträttbild på affärsutvecklare Johan Engström ute i skogen.

Satsning på outdoor med Johan Engström som ny affärsutvecklare

Intresset för utomhusaktiviteter och friluftsliv växer explosionsartat - liksom efterfrågan på produkter och upplevelser inom just dessa teman. Därför är vi otroligt glada över att kunna presentera Johan Engström som ny i vårt team, som ansvarig affärsutvecklare för outdoor, hiking och leisure cycling.


Johan Engström är den glade göteborgaren som nu hittat hem i dalaskogarna. Som ansvarig affärsutvecklare för Outdoor Dalarna, Hiking Dalarna och Leisure cycling Dalarna är det troligtvis också i skogarna han för det mesta hänger. När han inte är ute och träffar alla företag och företagare inom de olika nätverk och teman som han längtar efter att hjälpa utvecklas ännu mer förstås.

Närmast kommer han från en liknande tjänst som strategisk ansvarig för utveckling inom Turistrådet Västsverige och bland tidigare meriter syns bland annat turistchef Åre Destination och ansvarig för sälj och marknad på Strömma Göteborg. Dessutom paddlar, seglar, sitter, går, lufsar, springer och cyklar han alltså mer än gärna i skog och mark. Även skogsbad står ofta på aktivitetslistan.

Följ med på en vindlande video-presentation när Johan själv får ordet. Här berättar han mer om sig själv, om varför det blev Dalarna, vad han brinner för och hur han ser på framtiden för Dalarnas outdoor-utbud.