Brun dalahäst.

Ny gruppstart av Kurbits Omställning

Kurbits Omställning har blivit en otroligt uppskattad digital utbildning för företag i dessa utmanande tider. Därför startar vi nu ytterligare en grupp, med första träff 3 december. Kurbits omställning är ett effektivt program att snabbt ställa om sin verksamhet och sina erbjudanden, samtidigt som siktet är inställt på långsiktig lönsamhet. Säkra din plats redan idag.


Med anledning av coronapandemin och tack vare finansiellt stöd från Region Dalarna kan vi nu erbjuda detta kostnadsfria program för omställning till företagare inom besöksnäringen samt de kulturella och kreativa näringarna (KKN) i Dalarna. I Kurbits Omställning läggs fokus på direkt affärsnytta, välbeprövade metoder och verktyg anpassade för besöksnäringen/KKN. Grupperna skapar också nätverk för smarta affärer.

Kurbits Omställning är ett effektivt program för att snabbt ställa om sin verksamhet och sina erbjudanden, men också för att nå långsiktig lönsamhet. Programmet innefattar bland annat produkt- och konceptutveckling, smart kommunikation och handlingsplan. Helt enkelt affärsutveckling i snabbformat.

Under programmet inspireras vi även av goda exempel på företag som har ställt om eller anpassat sin verksamhet. Programmet genomförs av en erfaren Kurbits processledare och coach med stor vana från besöksnäringen/KKN.

Se inbjudan som PDF.

 

Anmäl dig här

 

Upplägg

→     4 st Online-workshops à 3 timmar + eget arbete mellan träffarna, pågår under 2-4 veckor. I programmet ingår även 2 timmar individuell coachning på distans.
→     Vi kommer erbjuda flera omgångar med start under november.
→     Programmet inkluderar en verktygslåda speciellt anpassad för ett företag i omställning.
→     Vi tar in max åtta företag per program. Inga förkunskaper behövs.
→     Du behöver: En dator/surfplatta/smart-  phone och bra uppkoppling.

DATUM, GRUPP 5
3/12, 8/12, 14/12 och 17/12, kl 9-12

KONTAKT
Niclas Johansson
010-600 29 32
niclas.johansson@visitdalarna.se

Projektet är medfinansierat av:
Logo