Dalahäst

Ny digital utbildning - Kurbits Omställning

I krissituationer kan man behöva hjälp att tillsammans med andra lyfta blicken för att se nya möjligheter istället för hinder. I Kurbits Omställning läggs fokus på direkt affärsnytta genom välbeprövade metoder och verktyg. Programmet vänder sig till företag inom besöksnäring samt de kulturella och kreativa näringarna (KKN). Det är ett effektivt program för att snabbt ställa om sin verksamhet och sina erbjudanden men också för att nå långsiktig lönsamhet.


Med anledning av Coronakrisen och tack vare finansiellt stöd från Region Dalarna kan vi nu erbjuda detta kostnadsfria program för omställning till företagare inom besöksnäringen/KKN i Dalarna.
I Kurbits Omställning läggs fokus på direkt affärsnytta, välbeprövade metoder och verktyg anpassade för besöksnäringen/KKN. Grupperna skapar också nätverk för smarta affärer.

Kurbits Omställning är ett effektivt program för att snabbt ställa om sin verksamhet och sina erbjudanden, men också för att nå långsiktig lönsamhet. Programmet innefattar bland annat produkt- och konceptutveckling, smart kommunikation och handlingsplan.

Under programmet inspireras vi även av goda exempel på företag som har ställt om eller anpassat sin verksamhet. Programmet genomförs av en erfaren Kurbits processledare och coach med stor vana från besöksnäringen/KKN. Se PDF.

Anmäl dig här

 

Upplägg

→     4 st Online-workshops à 3 timmar + eget arbete mellan träffarna, pågår under 2-4 veckor. I programmet ingår även 2 timmar individuell coachning på distans.
→     Vi kommer erbjuda flera omgångar med start under november.
→     Programmet inkluderar en verktygslåda speciellt anpassad för ett företag i omställning.
→     Vi tar in max åtta företag per program. Inga förkunskaper behövs.
→     Du behöver: En dator/surfplatta/smart-  phone och bra uppkoppling.

GRUPP 3
3/11, 10/11, 18/11 och 24/11, kl 9-12

GRUPP 4
5/11, 12/1, 19/11 och 26/11,  kl 9-12

KONTAKT
Niclas Johansson
010-600 29 32
niclas.johansson@visitdalarna.se

Projektet är medfinansierat av:
Logo