Skärmdump från Tripadvisor.

Nå ut globalt via Tripadvisor

Som en del av Visit Swedens större kampanj på den globala plattformen Tripadvisor har du som företagare i Dalarna möjlighet att dra extra nytta av kampanjinsatserna. Genom att registrera ditt företag kan du öka din synlighet i kampanjen. Är du ny på Tripadvisor och behöver hjälp med att komma igång kan du ta del av Visit Dalarnas kostnadsfria digitala kunskapsseminarier.


Under våren 2021 deltar Dalarna tillsammans med Visit Sweden och elva andra svenska destinationer i en kampanj på den globala rese- och omdömesplattformen Tripadvisor. Syftet med kampanjen, som pågår under 3 månader, är att nå ut till resenärer i drömma- och inspirera-fasen. Här ligger fokus på att leda resenären till ett fördjupat intresse kring vad Sverige har att erbjuda samt väcka lusten att boka ett besök i Sverige när tillfälle och möjlighet till resa ges.

Kampanjen har fokus på natur, design och måltid och lanseras på Tripadvisor på närmarknaderna Norge, Danmark samt Tyskland, Nederländerna och Storbritannien.

Kampanjen kommer att driva trafik till innehåll om Dalarna som vi skapat tillsammans med Visit Sweden. Du som företag i Dalarna som finns på Tripadvisor får större chans att synas i anslutning till kampanjen.

Finns du redan på Tripadvisor, se till att ditt innehåll är uppdaterat. Är du ny på Tripadvisor och vill veta mer om hur du gör för att registrera dig och komma igång? Ta del av Visit Dalarnas kostnadsfria digitala kunskapsseminarier:

 

Till kunskapsseminarierna

 

Vill du veta mer om kampanjen och om hur du kan dra nytta av den via Tripadvisor?

Kontakta Mariek Nanninga, Internationell kommunikatör:
mariek.nanninga@visitdalarna.se

Bild: Skärmdump från Tripadvisor.