Dalahäst.

Inbjudan till DBEF digital föreningsstämma 2021

Styrelsen i DBEF hälsar dig varmt välkommen till en digital föreningsstämma och årsmöte onsdag 28 april kl 16.30, följt av en inspirationsföreläsning med Daniel Karlsson från Äventyrsgruvan i Tuna Hästberg.


Varmt välkommen till en digital föreningsstämma för Dalarnas Besöksnärings Ekonomiska förening, DBEF, onsdag 28 april kl 16.30-18.30.

Vi inleder med föreningsstämma och årsmöte i enlighet med stadgarna.

Därefter berättar Maria Andrén och Jonas Hillerström från Visit Dalarna kort om vad som händer och är på gång inom Dalarnas Besöksnäring. Innan vi avslutar kvällen med en spännande föreläsning med Daniel Karlsson, VD på Äventyrsgruvan i Tuna Hästberg, som berättar om deras resa från övergiven gruva till ett livsverk av äventyr. De är en liten ekonomisk förening med stora upplevelser och en drivkraft som kan flytta berg. Förutom bilder och filmer från den häftiga verksamheten bjuder han även på en presentation av deras projekt – som enligt ”alla” skulle vara omöjligt att genomföra. Visionen var ett unikt scenbygge 80 meter under markytan, 450 meter in i berget och där den enda vägen in är genom ett litet schakt. Hur gick det och hur går det?

Föreningsstämman

Eventuella motioner skickas till anna.bjorkman@falugruva.se

Här finns handlingarna till stämman:

Anmäl dig via länken nedan. Inför mötet får du sedan en länk till det digitala forum där årsstämman anordnas.

ANMÄL DIG HÄR

Varmt välkommen!
Styrelsen för DBEF

Frågor besvaras av föreningens ordförande Anna Björkman:
anna.bjorkman@falugruva.se