Logotyp för programmet Kurbits Affärsutveckling

Anmäl dig till Kurbits Affärsutveckling

Tjäna mer pengar på det du redan kan och utveckla ditt företag. Nu erbjuder Visit Dalarna besöksnäringsföretag att delta i Kurbits affärsutveckling, med start i slutet av november 2021.Bara du själv vet vad du vill med ditt företag. Oavsett vad det är som lockar besökare till just din verksamhet vet vi två saker. Du är expert på din verksamhet och troligtvis känner du att tiden inte räcker till att jobba med utveckling av företaget. Du kanske behöver öka lönsamheten, bredda erbjudandet, hitta en ny affärsmodell, se över din prissättning, hitta nya affärspartners eller helt enkelt göra det där viktiga arbetet med affärsstrategier och mål.

Kurbits är ett internationellt affärsutvecklingsprogram skräddarsytt för besöksnäringen. Över 800 företag i Sverige, Norge och Schweiz har genomgått Kurbits för att bli vassare på att göra affärer. Deltar du i Kurbits affärsutveckling får du kunskap, andras erfarenheter och konkreta verktyg för att utvecklas affärsmässigt och bli mer lönsam.

Nu kan du som företagare inom Dalarnas besöksnäring vara med i programmet.

Hur går det till?

Kurbits affärsutvecklingsprogram består av sex workshops där teori varvas med praktik. Vid träffarna deltar inbjudna experter och erfarna turistföretagare. Utöver det får varje deltagare personlig coachning under processen. Programmet startar i slutet av november 2021 och pågår under 4-5 månader.

De företag och personer som deltar i ett program ska ha stor nytta av varandra och vilja att utveckla sin verksamhet. En bra mix av företag och olika typer av verksamheter ger utrymme för samverkan och erfarenhetsutbyte mellan deltagarna.

  • När: Planerad start torsdag 25/11.
    • Träff 2 torsdag den 9/12.
    • Kommande fyra träffar genomförs under januari till mars 2022. (Preliminära datum 18/1, 1/2, 10/2 och 8/3)
  • Var & hur: Alla träffar är heldagar och genomförs gärna i deltagarnas verksamheter.
  • Pris: Kostnadsfritt genom Coronaprojektet.
  • Begränsat antal deltagare, 8-10 företag.

Säkra din plats och anmäl dig redan idag.

 

Anmälan Kurbits Affärsutveckling

 

Frågor?

Har du frågor och funderingar kontakta gärna Barbro Trum, processledare och coach för programmet.
barbro@bytrum.se / 0704766733