Två Dalahästar står på en sten vid en lykta.

Möten på dalavis


Utekonferenser och möten i naturen. I Dalarna finns möjligheter att mötas på spännande och nytänkande sätt. Här låter vi vår kanske allra största tillgång – just naturen – ta plats på konferensen. Med den som utgångspunkt träffas vi säkert och anpassat, i miljöer som både triggar kreativiteten och stärker teamkänslan. Allt för att ni ska få bättre resultat.

Håll mötet utomhus, med projektorduken uppspänd mellan några träd. Ha grupparbete i hängmattan med utsikt över sjön, spåna idéer samtidigt som ni lagar kvällens middag tillsammans över öppen eld och pratar om mål och visioner medan ni täljer er egen dalahäst. Walk and talk sker längs vandringsleden – eller varför inte under en bike and talk på cykelsadeln?

Vi ser till att hitta nytänkande och inspirerande sätt för dig och ditt företag att träffas. Skräddarsy konferensen eller mötet utifrån just era behov och önskemål, samtidigt som vi förstås gärna bjuder på idéer och förslag från vår extra spännande meny av boenden, aktiviteter, lokal mat som adderar det där lilla extra som bara finns i Dalarna. Som verkligen gör det till Möten på dalavis.

Visit Dalarna samlar, utvecklar och förmedlar Möten på Dalavis och Dalarnas många duktiga konferens- och upplevelseföretag serverar produkten.

Ett gäng kollegor sitter på stolar ute i naturen på konferens.

Ett par kollegor som äter mat ute i naturen.

Kontakta vår evenemangsstrateg för mer information:

Porträttbild på Niclas Johansson.
Niclas Johansson
niclas.johansson@visitdalarna.se

Se mer om Möten på dalavis

I filmerna här nedanför kan du se och höra mer om vad Möten på dalavis innebär.