Vattnet utanför caféet.

Café Sundets Stjärna, Stjärnsund

På Café Sundets Stjärna utmed Husbyringen i Stjärnsund serveras småskaligt hemlagad lokal mat och fika i gammaldags genuin miljö. Caféet ligger naturskönt vid vattnet och präglas av kulturhistoria och romantik.

Beskrivning

Caféet drivs av Dala-födda kocken och småbarnspappan Fredrik Jörbrand som har kärlek för vild och lokal mat, inspirerad av bland annat det Italienska, Japanska och Mexikanska köket. Fredrik är övertygad om att den bästa maten är den som kommer från källan (fältet/odlingen/djuret) till gästens tallrik så fort som möjligt. På caféet finns passion för mat som lagas från grunden med naturliga och i möjligaste mån närproducerade råvaror utifrån vad säsongen erbjuder.

Även fikabrödet är hembakt och det finns något för alla, även den glutenintoleranta. Det finns alltid kladdkaka för alla chokladälskare och saftigt, nybakat kaffebröd. Här erbjuds även det lilla extra som lokalproducerad kombucha, en specialitet i form av fermenterad saft/thé.

Boka gärna bord i anslutning till evenemang, då det lilla caféet fort kan bli fullt! Större sällskap rekommenderas att alltid förboka.

Bokning av mindre konferenser, möten och sammankomster efter beställning.
Kontakt: Fredrik Jörbrand 076 555 66 35 fredrik@theflow.se
Välkommen till Stjärnsund!

Vägbeskrivning

Från Hedemora riksväg 70, kör väg 270 mot Långshyttan. Efter 18 km tag höger och följ skyltning till Stjärnsund. I Stjärnsund finner ni Café Sundets Stjärna vid Husbyringens Besökscentrum.
GPS 60,433065 och 16,211958.