Ett glas i förgrunden på ett dukat bord. Det brinner en eld i öppna spisen.

Bondasgården Soul and Food

Bondasgården – Soul and Food startade i december 2017 och deras vision är att ge kunderna näring för kropp och själ. De vill möta och välkomna varje individ som kommer till dem och därför väljer de att jobba småskaligt och personligt, både i restaurangen, boendet och deras Soul-tjänster. De är även återförsäljare av Organics by Sara. Hudvårdande oljor som är helt fria från kemikalier eller andra tillsatser, dvs helt i linje med det som de vill att deras verksamhet som helhet ska vara.

Boka

Beskrivning

Inom "The Food" erbjuder de sina gäster boende i en naturskön miljö där de serverar god mat som är lagad från grunden med naturliga och i möjligaste mån ekologiska/lokala råvaror. 
Deras meny hittar du på deras hemsida.

Inom "The Soul" erbjuder Bondasgården näring genom tjänster vars gemensamma syfte är själslig läkning, djup avslappning och en möjlighet att hitta, skala av och stärka det som finns i den egna kärnan. 

I deras Soul, Body and Food - retreats får du möjlighet att kombinera det bästa av det de har att erbjuda på Bondasgården - Soul and Food, dvs. varaktig och djupgående näring för kropp och själ. 

Fakta

  • Vinter