Dubbelrum på hotell.

Förmedling av anläggningar


Hjälp oss att erbjuda bra boende till besökarna. Vi hyr ut boende till gäster och andra besökare året runt och är alltid intresserade av att få in nya anläggningar till oss.


Vi på Visit Dalarna förmedlar boendeanläggningar i hela Dalarna, från Hotell, Bed & Breakfast, Vandrarhem, Camping till Stugbyar. Förutom att förmedla boendeanläggningar erbjuder vi även dig som anläggning ett eget bokningssystem med en egen webbokning så att du enkelt kan digitalisera din bokningsverksamhet. 

Bokning på visitdalarna.se

Att lägga upp sitt boende på visitdalarna.se är helt gratis och inga kostnader uppstår innan du har fått din första bokning. När du får en bokning skickar vi direkt ut en e-postbekräftelse med information om när gästen kommer och hur mycket du kommer att mottaga samt den avtalade provisionen till Visit Dalarna. 

Bokning på egen hemsida

Systemet som vi erbjuder till våra anläggningar heter BookVisit och är den snabbast växande e-handelsplattformen för hotell och boendeanläggningar i Norden tack vare sina enastående resultat i att öka kundernas bokningar på egen webb. Den är användarvänlig för dig som administrerar systemet och enkel att bygga paketerbjudanden i, helt enkelt hjälper den dig att spara tid som du kan lägga på att utveckla verksamheten och ta hand om gästerna på plats. 

Saknar du egen hemsida eller behöver uppdatera till en nyare version kan vi även erbjuda en enkel hemsida som är helt integrerad med bokningssystemet. Kontakta oss för en visning via formuläret nedan. 

Varför BookVisit? 

  • BookVisit har en inbyggd kanalhanterare till andra säljkanaler som exempelvis Booking.com, Expedia, Hotels.com och visitdalarna.se vilket gör att du inte längre behöver hålla koll på tillgängligheten i de olika kanalerna. 
  • Systemet är helt responsivt och fungerar lika bra på en mobil som på en dator.
  • Skicka automatiska nyhetsbrev till gäster som har bokat med ankomstinformation, merförsäljning etc. 
  • Du kan ta betalt av kunden direkt på din webbplats, har du inget eget system för onlinebetalning kan Visit Dalarna tillhandahålla betallösning.
  • Jobba med rabatter i kampanjer, mot stamkunder och företag.
  • Få full koll på försäljningen genom statistikfunktionen och se när gästerna bokar och söker efter boende. 
  • Visit Dalarna hjälper dig igenom implementationen och hjälper er igenom hela processen. 
  • Lokal support genom Visit Dalarna
  • Låg startkostnad (endast 1 000 kronor) samt låga transaktionsavgifter (1,9%)
  • BookVisit erbjuder även en enklare hemsida som heter Instant-web.

Intresserad och vill veta mer? Kontakta oss via formuläret nedan.