Kajakpaddlare i sjö.

Förmedling av aktiviteter


Visit Dalarna behöver fler aktiviteter att erbjuda våra besökare både inför deras semester och när de väl är på plats. Vi vill erbjuda fler upplevelser så att besökaren stannar och upplever allt som Dalarna har att erbjuda. 


Vi på Visit Dalarna erbjuder idag förmedling av aktiviteter inom alla våra fokusområden, från mat till guidade turer och enskilda upplevelser. Oavsett om ni endast behöver försäljning via visitdalarna.se eller hjälp med onlineförsäljning på er egen webbplats så kan vi hjälpa till. 

Bokning på visitdalarna.se

Att lägga upp era aktiviteter på visitdalarna.se är helt gratis och inga kostnader uppstår innan du har fått din första bokning och vi tar en del av försäljningssumman i provision. Vi har ingen gräns för hur många upplevelser eller tillfällen som ni kan förmedla. När du får en bokning skickar vi direkt ut en e-postbekräftelse med information om när gästen kommer och hur mycket du kommer att mottaga. 

Bokning på egen hemsida

Vi samarbetar idag med en app som heter Visit North som är en mycket enkel och användarvänlig funktion för att få dina upplevelser bokningsbara på din hemsida samt som information på några av världens största inspirationssidor. Med integrerade betallösningar tar du även enkelt betalt av kunden direkt på hemsidan utan krångel med egna avtal med banker. 

Saknar du egen hemsida finns det i appen även en funktion där du med några enkla knapptryck kan skapa din egna hemsida för att presentera dina produkter och självklart även sälja dem till dina kunder. 

Vad kostar Visit North?

Visit North kommer utan någon startkostnad eller abonnemangsavgift. Det kostar ingenting förrän du får din första bokning. Du betalar endast för dina bokningar enligt nedan per transaktion: 

  • 4,25% i bokningsavgift
  • 1,4% + 1,8kr i kortavgift* 

*Vid onlinebokning från egen säljkanal. Gäller för europeiska kort. Utomeuropeiska kort debiteras med 2,9% på bokningsvärdet + 1,8kr.