Föreläsning med Johan Olsson

Område: Fryksås/Grönklitt
PM Kök och Bar, Orsa Grönklitt, 794 90 Orsa (Visa karta)
Arena/Plats:
Kategori: Föreläsning, kurs
Datum: Fredag 16 dec 2022

Johan Olsson kunde verkligen konsten att vara bäst när det gäller. Ta del av hans bästa tips på hur man lägger upp kontinuiteten i träningen och får till uppladdningen inför ett lopp.

Kom till restaurang PM Kök och Bar i Orsa Grönklitt och lägg grunden för ditt bästa lopp i vinter.
Först gemensam lunch och invigning av Orsa Grönklitts nya restaurang PM Kök och Bar. Efter lunchen är det ca 45 min kurs. Det blir en efterföljande frågestund där man kan få svar på personliga frågor.

Obs, endast 65 st platser. Boka i tid!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
16 Dec
Fredag 16 dec 2022 12:00  

Kontaktinformation

Telefonnummer
46 0250-462 00

Bra att veta

Vandrarhem

Orsa Grönklitt

Avstånd: 8 meter
Orsa Grönklitt är en anläggning som passar hela familjen. Orsa Grönklitt bjuder på sol, snö och skidor till både små och stora familjer. Här finns fantastisk alpin skidåkning och suveräna längdspår för både små och stora från november till april.
Stugby

Finngårdens Fäbodar, Fryksås

Avstånd: 1,5 km
Stugor/ fäbodar för självhushåll i Fryksås, som är ett vackert, högt beläget område med storslagen utsikt och en enastående fin natur med vildmarken inpå knuten. Närhet till stort utbud av aktiviteter, vandringsleder, skidspår, liftsystem, restauranger med mera.
Stugby

Smidgården i Fryksås

Avstånd: 1,5 km
Smidgården i Fryksås ligger högt beläget 12 km norr om Orsa, i en sydsluttning med utsikt över Orsasjön och Siljan och de blå bergen. På Smidgården finns ett fäbodspa samt under turistsäsong café och restaurang. Konferenser och middagar för grupper kan ordnas på beställning.

I närheten av


Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2022-11-25 18:25:27, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails