Smedbergsskolan. Logi på hårt eller mjukt underlag i skola. Bokas dygnsvis 4 juli - 7 juli 2019

Adress: Studiegatan 2, 78050 Vansbro  visa karta
Område: Vansbro
Gästbetyg: 95% (73 av 77 rekommenderar) (19 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(73 av 77rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,3 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 19)

Perfekt för en natt!

Rekommenderad av Robin, Sverige (Sverige mån 16 jul 2018)
“Att bo på.skolan var perfekt för en natt. Det enda vi saknade var skyltar till duschen och frukosten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt boende för vansbosimningen nära ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 12 jul 2018)
“Perfekt boende för vansbosimningen nära till allt, trevligt bemötande. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fräscht, lugnt och skönt. Bra frukost i ...

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Fräscht, lugnt och skönt. Bra frukost i närheten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag hat bott på skola 3 år på raken. För...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Jag hat bott på skola 3 år på raken. Första året fanns ett rum bara för kvinnor ett stort rum. Det var super bra. Förra året fanns inget och i år ett litet skyffe Där madrasserna låg på varandra nästan. Så där ville man inte gå in. Frukosten brukar Vara sådär inget super bröd och gröten är inte ens kokt. I år var det så kallt på morgon att vi gick till caféet istället. Personalen på campingen är jätte trevliga och bra service. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

+++Boende. - - - - -Frukost

Rekommenderad av MyMiss, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Funkar utmärkt att övernatta här. Frukosten som ingår är dock helt bedrövlig med lättmargarin och EUägg. Kanske läge för Visit Dalarna att visa lite bättre miljöansvar och använda närodlat, grönsaker, ekologiska produkter och mer variation. Ansvarig bör nog sätta sig in i och utveckla sin mat/närings/miljö-medvetenhet lite mer. (det är så illa att man skäms när man ser att besökande från andra länder ska måsta stå ut med skiten) Det är också uruselt skyltat om väg och ingång till skolan samt väg till frukost som ligger en bra bit från skolan man sover i. Samt avstånd från centrum. Enkäten jag just fyllt i borde också ha en vet ej ruta eftersom jag aldrig fick någon information om dusch tex.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fräscht i sin enkelhet

Rekommenderad av Nicce, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Lungt boende i klassrum med frächa madrasser, täcke och kudde. Välstädat! Mycket nöjd. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Svårt att boka.

Rekommenderad av Simmaren, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Det var konstigt att länken från Vansbrosimningens hemsida inte listade detta boende. Det gick bara att hitta via visit dalarnas egen hemsida. Bokningen var också lite speciell då det inte gick att ange namnet på de som skulle övernatta. Boendet är bra och om man beställer mjukt underlag är madrasser kuddar och täcken väldigt rena och fräscha. Frukosten är också bra och boendet lämpar sig mycket väl för de som deltar i Vansbrosimningen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Smedbergskolan

Rekommenderad av Christian Olsson, Sverige (Sverige ons 12 jul 2017)
“Allt var bra, men hade varit ett plus om duschmöjlighet hade funnits i samma byggnad som boendet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Smedbergsskolan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 12 jul 2017)
“Jag bodde på en skola och tog med luftmadrass och sovsäck själv. Det fungerade bra att sova i ett klassrum. Boende i enkel form men det fyller sin funktion. Få toaletter men det gick bra ändå. Det är billigt och enkelt att bo så och när man deltar i flera lopp under Vansbroveckan är det bra att ha nära till allt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Helt ok inför Vansbrosimningen!

Rekommenderad av Kalle, Sverige (Sverige mån 10 jul 2017)
“Övernattade i Smedbergsskolan inför simningen, det viktiga för mig är att det är enkelt, centralt och nära starten. Frukosten var vid campingen bortåt starten, en kort promenad som bara var skön för att vakna till och få lite luft. + Prisvärt Trevligt bemötande i receptionen Frukost ingick Trevliga, glada ungdomar vid frukosten Nära starten Okomplicerat - Dåligt skyltat från centrum, körde först till fel skola Otydlig skyltning om P-platser vid entrén, var fick man ställa bilen? Ett tips: Hårt golv med bara ett liggunderlag, jo, jag hade bokat "hårt underlag", så inget att säga om det, funkade bra i Motala, men det var i en gympasal och här var det ett hårt trägolv så ett tips för "hårt underlag" är att ta två liggunderlag eller en luftmadrass... men det kanske är ganska självklart ;) Sammanfattningsvis: Centralt och helt okej! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av

Landmärke
  • Vansbrosimningen
*Avstånd på karta är fågelvägen


Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ