Mora Gymnasium, billigt Vasaloppsboende i sovsal

Adress: Älvgatan/Kristinebergsgatan, 792 32 Mora  visa karta
Område: Mora centralt
Gästbetyg: 96% (487 av 508 rekommenderar) (136 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(487 av 508rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Vandrarhemsstandard 3,6 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 136)

Billigt vasaloppsboende

Rekommenderad av Amatöråkare, Sverige (Sverige tor 01 mar 2018)
“Bra läge, nära till Vasaloppsmässan och bussarna till start. Lugnt och tyst på skolan. Kanske något högt pris ändå, med tanke på att man tar med liggunderlag och täcke själv. Frukosten helt okej, men 80:- för den kändes i mesta laget. För övrigt mycket nöjd med övernattningarna på skolan!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Grupplogi damsal under Tjejvasan

Rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige fre 24 mar 2017)
“Jag valde att bo på skola i grupplogi eftersom jag tycker det är prisvärt. Det är också kul att möta andra människor, speciellt om man åker själv till ett lopp. Det fanns dessutom madrasser att hyra och bemannad kiosk. Uppehållsrum med tv och soffor var bra. Bra duschrum, många toaletter och städning under tiden. Jag kommer definitivt att bo där vid nästa besök också :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite sömn

Ej rekommenderad av vardagsmotionär , Sverige (Sverige tor 09 mar 2017)
“Det var min tredje övernattning i samband med Vasaloppsdeltagande, men jag kommer troligen boka annat boende nästa gång. Men det beror helt på att andra i sovsalen ställde sina klockor redan 01.30 på natten och det är på tok för tidigt för mig att gå upp + att jag inte kunde somna om och det påverkade nog mitt resultat. 2 år tidigare gick ingen upp före 04.00. För övrigt annars väldigt billigt boende och väldigt centralt. Nära till allt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

sopsortering

Rekommenderad av bengt hellsborn, Sverige (Sverige ons 08 mar 2017)
“Möjliggör för recyckling på skolan. Ställ ut fler möjligheter att sortera sina burkar , flaskor, papper, plast mm. Som nu var observerade jag vid städningen måndag morgon att ALLT gick ner i samma säck. Och informera tydligt om detta. Vi vasaloppsåkare dricker och äter ju mycket ur engångsförpackningar(tyvärr) Bodde tre nätter på St Mikaels skola. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt billigt och bra boende.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 mar 2017)
“Enkelt billigt och bra boende. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

prisvärt o bekvämt

Rekommenderad av Justina, Sverige (Sverige mån 06 mar 2017)
“Ett enkelt boende som passar mina behov perfekt, billigt, lätt att nå, kort väg att gå till vasaloppsbussar, mässtält etc. Gott om utrymme.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost och mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 06 mar 2017)
“Mycket bra frukost för detta ändamål. (Även bra mat efter stafettvasan, eftersom jag bodde här även med region Gävleborg)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket nöjd med boendet! Möjligen kan de...

Rekommenderad av Full rulle!, Sverige (Sverige sön 05 mar 2017)
“Mycket nöjd med boendet! Möjligen kan den ibland uppkomna bristen på toapapper ( st mikaelsskolan ) dra ner något på helhetsbetyget! Även om det är förståeligt, med den tidvis höga besöksfrekvensen till toaletterna, det var bra att ha med egen rulle !”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 mar 2017)
“Frukosten är det viktigaste tycker jag och den var mycket bra. God gröt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tack

Rekommenderad av Joakim , Sverige (Sverige fre 03 mar 2017)
“Vi var 7st i en sovsal vilket var helt ok. Bra utrymme och trevligt bemötande. tips! Använd hörselproppar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Kundservice

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ