Särna Camping/Stugor

Adress: Särnavägen 106, 790 90 Särna  visa karta
Område: Särna - Fulufjället
Gästbetyg: 89% (71 av 80 rekommenderar) (19 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(71 av 80rekommenderar)
Totalupplevelse 3,8 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Stugstandard 3,5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,6 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 19)

Det var väldigt kallt, både i stugan och...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 27 sep 2018)
“Det var väldigt kallt, både i stugan och i kök, toa och dusch. Borde varit varmare! Det fanns varmvatten i duscharna iaf och det var bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ostädat

Ej rekommenderad av CL, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“Det var ostädat och trasigt både i stugan och i servicehuset men personalen var mycket trevlig och campingen har ett mycket fint läge som väger upp lite. Sängarna i stugan var stenhårda. Boendet var ok för en natt.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fin camping, men inte lugn och tyst

Rekommenderad av Jennica, Sverige (Sverige tis 24 jul 2018)
“Stugan var trevlig och campingen ligger vackert. Vi fick dock ingen information om att något som kallas ”Särnaveckan” skulle pågå under vår vistelse. Tävlingen på lördag morgon/förmiddag där snöskotrar kördes på sjön vet jag inte vad som var värst med - den brutala ljudnivån som fick oss att lämna campingen över dagen eller vetskapen om mängden bränsle som sprutas ut i vattendraget. Särnaveckan innebar även att bilar med hög musik körde ”raggar-runda” runt campingen från tidig kväll till tidig morgon (väcktes sista gången vid 3.30 om jag minns rätt). Vaknade sedan söndag morgon kl 6.15 till att några grannar testade basen på sin ljudanläggning... Så, fin camping, men ingen fridfull semesterhelg tyvärr. Hade väldigt gärna informerats om detta vid bokningen så att vi kunde valt ett annat boende. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Enkelt, trevligt, vackert och mycket prisvärt

Rekommenderad av Hilding, Sverige (Sverige mån 14 aug 2017)
“Stugorna är små och enkla men mysiga och de har den utrustning som behövs och man sover gott. Servicehusen är relativt fräscha och allt fungerar bra. Campingen i sig är väldigt fin och läget är helt fantastiskt. Personalen är vänlig och hjälpsam och stämningen på campingen är trivsam. Vi återvänder gärna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

För få toaletter. Dåligt med varmvatten.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 02 aug 2017)
“För få toaletter. Dåligt med varmvatten.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frysmöjlighet.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 29 jul 2017)
“Saknar möjlighet att frysa in uppfiskad fisk i frysskåp/box. Den lilla befintliga var helt fylld med isklampar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Särna camping

Rekommenderad av Barbro N, Sverige (Sverige fre 21 jul 2017)
“Vackert läge, lugnt trots hög beläggning. Trevligt samhälle med fin gammal kyrka”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra boende nära Fulufjället

Rekommenderad av Petberg, Sverige (Sverige ons 05 jul 2017)
“Vi bodde i en tvåbäddsstuga. Standarden var låg men prisvärd, sängarna inte de bästa, men mysigt. Oroande var att det saknades brandvarnare och elen verkade dragen rätt kreativt. Vi trivdes i alla fall, satt mest ute då utsikten är fantastisk. Ett bra boende för den som planerar mer aktivitet än stugvistelse.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härlig camping i fin miljö!

Rekommenderad av S, Sverige (Sverige tor 18 aug 2016)
“Perfekt stuga för två, med vacker utsikt över sjön! Rena, fräsha och moderna servicehus. Tillmötesgående och hjälpsam personal! Supernöjd med min vistelse”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi fick det vi behövde, tak över huvudet...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 08 aug 2016)
“Vi fick det vi behövde, tak över huvudet. Alltså ändamålsenligt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ