Falu Fängelse Vandrarhem

Adress: Villavägen 17, 79137 Falun  visa karta
Område: Falun
Gästbetyg: 89% (25 av 28 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(25 av 28rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Vandrarhemsstandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Det är kul att de har behållt de gamla d...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 22 aug 2017)
“Det är kul att de har behållt de gamla dörrarna sedan fängelset upphörde. Rummen var små men ändå mysiga så man fick en känsla av hur fångarna hade det när de bodde där. Personalen var trevlig samt frukosten var enkel men god. Jag kan rekommendera detta ställe! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Awesome Experience

Rekommenderad av Thomas, Tyskland (Tyskland tis 18 aug 2015)
“I have been in a lot of hostels... But sleeping in a prison is realy exciting!!! I only can recommand this hostel! Everything was fine! Perfect breakfast and realy nice crew there!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett enkelt vandrar hem med historia

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige tis 09 sep 2014)
“Jag tycker service var bra. Cellen var ok, däremot var det dammigt på fönster bräda och skåp. Jag hade förväntat mig att sängen var bäddad då jag betalade 140 kr för lakan. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Helt okej boende, men kanske inte för alla

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 19 aug 2014)
“Falu fängelse är ett helt okej boende om man ska på Rockstad Falun, vilket av många av de boende som jag pratade med skulle gå på precis som jag. Det var en bit att gå till Lugnet där festivalen hölls, men inte så farligt, då var det värre att hitta ifrån stationen till vandrarhemmet och det var inte direkt nära... Plus att ombyggnation av vägen gjorde det rörigt vilket man kunde ha varnat för. Annars är jag nöjd, och tycker att frukostbuffén är perfekt, så Falun fängelse är ett helt okej boende när man ska på festival. Men det är kanske inget för den med en släng av klaustrofobi. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Not for everybody

Ej rekommenderad av Jochen, Germany, Tyskland (Tyskland tor 19 jun 2014)
“I have nothing to do so against the idea of ​​an old prison to the hostel. Is original. But it is very used to, not even to have a wash basin in the room and needing to pay a relatively high price. For washing and toilet you have to across the hall, where even the other guests sitting in front of the television. This is unpleasant. I mean, for this convenience, a considerably lower price would be appropriate. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Hårda sängar

Rekommenderad av Clara, Sverige (Sverige ons 31 jul 2013)
“Sängarna är för hårda. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Charmigt

Rekommenderad av Sixten, Sverige (Sverige sön 17 mar 2013)
“Charmigt och välfungerande.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Helt okej rum, väldigt fräscht kök, utmä...

Rekommenderad av Anonym, Irland (Irland fre 27 jan 2012)
“Helt okej rum, väldigt fräscht kök, utmärkt service, lagom centralt. Jag skulle absolut komma tillbaka!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ