Orsa Grönklitt

Adress: Värdshusvägen 4, 794 90 Orsa
Område: Fryksås/Grönklitt
Visa karta
Gästbetyg: 25% 1 av 4 rekommenderar (2 recensioner)

Vandrarhem | Orsa Grönklitt är en komplett året runt anläggning med ett brett utbud för hela familjen oavsett årstid. Välkommen till sommar i Orsa Grönklitt full av aktiviteter som vandring, löpning och cykling i den vackra naturen!

Upptäck Orsa Grönklitt, den ultimata familjedestinationen året runt! Här finns allt du behöver för en oförglömlig semester.

I hjärtat av Orsa Grönklitt finner du en riktig pärla - Grönklittsgården. Med sitt optimala läge har du direkt tillgång till välpreparerade skidspår, spännande backar och ett brett utbud av aktiviteter. Under hösten 2022 förbättrades köket och samlingsrummet för att skapa en perfekt miljö för avkoppling, umgänge och oförglömliga minnen.

Rymliga och mysiga rum finns i både 2- och 4-bäddsalternativ, varav alla rum är nyrenoverade och moderna, så att du kan njuta av din vistelse i stil och komfort.

Vintern är fylld med snöäventyr och spännande skidåkning för hela familjen. Från fantastiska alpina backar till perfekta längdspår, här finns något för alla. Lär dig åka skidor i skidskola eller utforska den magiska Blåbärsskogen där Blåbäret Bärra och hans vänner bor. Upplev även spännande aktiviteter som hundspann, våffelturer, afterski och massor av roliga barnaktiviteter.

Sommaren är full av barmarksaktiviteter som vandring, löpning och cykling i den vackra naturen. Som en stolt Outdoor Qualified destination kan du vara säker på att deras utomhusupplevelser är av högsta kvalitet. Här finns det både cykeltvätt, möjlighet till att hyra cykel, cykelverkstad och cykellektioner att tillgå. För dig som vill svinga dig högt upp bland trädtopparna är Klätterparken väl värt ett besök och älskar du Blåbäret Bärra får du inte missa alla hans äventyr som finns att upptäcka på anläggningen. Här finns, förutom nämnda aktiviteter, även ett stort utbud av andra roliga aktiviteter som passar liten som stor.

På nyrenoverade Grönklittsgården bor du med närhet till både backar, spår, aktiviteter, butiker och restauranger.

Gästbetyg: 25%

(1 av 4 rekommenderar detta boende till en vän)
Totalupplevelse 3,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 2,8 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,2 av 5
Städning 3,2 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Service 3,5 av 5
Frukost 2,5 av 5

Faciliteter och service

Kapacitet
Antal rum: 16
Faciliteter
Djur ej tillåtna Husdjur tillåtna Sängkläder uthyres Bastu Laddplats elbil
Nöje
Ski in/Ski out

Policy

Incheckning (tidigast)
15:00 - 00:00
Utcheckning (senast)
00:00 - 11:00

Kontaktinformation

Besöksadress
Värdshusvägen 4
Postadress
794 90 Orsa
Telefonnummer
+46 0772-280100

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2024-04-17 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails