Siljansborgs Stugby

Adress: Sjurberg, 795 32 Rättvik
Område: Rättvik
Visa karta
Gästbetyg: 96% 125 av 130 rekommenderar (35 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(125 av 130 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,9 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Service 4,2 av 5
Frukost     -    
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 35)

Det var tyvärr väldigt kallt i stugorna,...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 11 sep 2019)
“Det var tyvärr väldigt kallt i stugorna, då man inte kunde sätta igång elementen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

70-tal

Rekommenderad av Ingvar, Sverige (Sverige ons 28 aug 2019)
“Stugbyn är äkta 70-tal med nostalgicharm. Men visst skulle en varsam modernisering vara bra, främst i badrummet. Duschens plastdraperi är bedrövligt och vattentrycket så dåligt att det måste bli problem för den som har mer hår än jag på huvudet. Toan och tvättstället är anpassat för barn.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt funkar men det känns som de behövs ...

Rekommenderad av Catta, Sverige (Sverige sön 25 aug 2019)
“Allt funkar men det känns som de behövs en uppfräschning. Måla, byta ut en del möbler, sängarna är ok ett par dagar men inte en vecka. I övrigt ett väldigt trevligt ställe lugnt och mysigt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stuga 24

Rekommenderad av Tejnung, Sverige (Sverige lör 13 okt 2018)
“Stugan har en trevlig planlösning. Värmen saknade vi mycket. Elementen var mest iskalla. Vi eldade i eldstaden så det gick bra iallafall. Vi saknade en askhink annars fanns allt vi behövde. Badrummet skulle behöva en upprustning. Kanske en kabin?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Alla stugorna är i akut behov av renover...

Rekommenderad av miavbg, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Alla stugorna är i akut behov av renovering! Det börjar bli skabbigt nu. Vi har varit där i många år nu, men nu är det riktigt dåligt på många ställen. Dörrar som knappt går att öppna eller stänga utan att personerna i grannstugan vaknar, mögel på toaletten, enormt dåligt vattentryck vilket ger stora besvär att duscha med långt hår. Läget på stugbyn är underbart och det är trist när stugorna blir så dåliga”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Förbättringar

Rekommenderad av Tina, Sverige (Sverige mån 23 jul 2018)
“Madrasserna i sängarna borde få en översyn. Fönstren och hakarna bör få en översyn. Trevligt och barnvänligt. Återkommer gärna ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stugläge

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 17 aug 2017)
“Mörkt och låg dåligt placerad, varken morgon el. eftermiddag-kvällsol”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Siljansborgs Stugby, Rättvik

Rekommenderad av Jon Glover, Storbritannien (Storbritannien mån 14 aug 2017)
“Booked a 5 berth cabin. Had difficulty finding exact location and did not translate that we needed to collect keys from local service station back in Rattvik which was disappointing after a long day's travelling. Accommodatioon was a bit tired and basic but clean and comfortable. Did not realise that bed linen was not provided but kindly site manager (Stefan) organised us some linen at a cost of £50. Outside areas clean, but our plot was a little too shady. Others had better aspect. Main complaint was that you could not easily reach lake from our location and everywhere was only really reachable via car. Cabin was bordered by a major road that did give some noise. As a place to stay from which to tour area at a budget price I'd recommend. If we visit again with local knowledge we'd stay somewhere with more convenience and proximity to lakes etc. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugornas standard

Rekommenderad av Jessa, Sverige (Sverige fre 21 jul 2017)
“Har under många år rest till Siljansborgs stugby och har alltid varit mycket nöjd med bemötande och service om man har särskilda önskemål. Tyvärr så börjar stugorna bli slitna o behöver fräschas upp och även uppdatera husgerådet, denna gång var tyvärr inte vår stuga städad ordentligt utan vi fick börja med att dammsuga och torka av. Annars är vi väldigt nöjda med läget, lugnet de fantastiska människor man pratar med vid bokning och önskemål. Kommer absolut att resa dit många fler gånger. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lovely peaceful stay over Christmas

Rekommenderad av Emily, Storbritannien (Storbritannien fre 30 dec 2016)
“Lovely little rustic stuga within easy drive of the town and ideally situated for walks and drives around Lake Siljan. Would love to return!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5


Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Kundservice

Önskar du hjälp kan du ringa oss på 0771-62 62 62 eller skicka e-post på info@visitdalarna.se. Vill du se våra bokningsvillkor kan du göra det här.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews