Nås Camping Stugor

Adress: Storängsvägen, 78053 Nås  visa karta
Område: Vansbro
Gästbetyg: 82% (40 av 49 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 82%

(40 av 49rekommenderar)
Totalupplevelse 3,7 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3,5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,3 av 5
Städning 3,3 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Bad!

Ej rekommenderad av Trollgumma, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Efter en stor upprustning av dusch och toaletter kan detta bli en trevlig camping. Det är mycket otrevligt när när dusch litar mögel och smuts ligger i alla trasiga mattskarvar. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Smidig bokning för enkel prisvärd stuga

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige mån 24 jun 2019)
“Smidig bokning samt in- och utcheckning. Enkel stuga. Trevlig fin miljö.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Städförbättring.

Rekommenderad av Bodil, Sverige (Sverige ons 18 jul 2018)
“Jag är införstådd med att det enbart är ideella krafter som driver Nås camping på Storänget. Det är iom detta omöjligt att ha ordentlig slutbesiktning då gäst lämnar stugan. Vår stuga (2) var : ej uttorkade kyl, smådamer/skräp på golvet, i den ej fungerande vasken som mynnar ut i underskåpet var ngt smutsigt uthällt. Denna vask bör avlägsnas för att ersättas med en hel bänkskiva. Vidare var ett istoppstäcke lerfläckat. Samtliga kuddar bör ha kuddöverdrag av frotté vilka helst tvättas varannan vecka. Tillsammans med samtliga madrasskydd. Istoppstäcken i bäddarna bör också tvättas regelbundet. För allmän trivsel och fräschör är det viktigt med en basal renlighet och det upplever man inte som gäst i stugorna. Omkring 5 olika stugor har jag gästat under en 5-årsperiod. Uppskattar det relativt låga priset och stämningen med bra dusch och diskmöjligheter, kanoterna och älven och det vilsamma småskaliga. Är ej pedant, men uppstramning på ovanstående punkter skulle uppskattas av många. Samt tysta kylar; nu går kompressorn igång med jämna mellanrum, och går länge o högt. Lösningen för oss- stängde strömmen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Kunde varit underbart.

Ej rekommenderad av Caroline, Sverige (Sverige tor 12 jul 2018)
“Det är tragiskt för Nås kommun att innehavaren av Nås camping inte ser efter campingen. Det kunde varit ett paradis för naturälskande. Istället är campingen obemannad och du möts av en anslagstavla där du får läsa dig till all info och ringa ett mobilnr vid frågor. Vi fick ringa direkt efter att vi upptäckte att vår stuga som vi tilldelats redan var tagen av någon annan. Efter 10 minuter så kom det en kille som inte var så säker på något för det var inte han som hade hand om det,som han uttryckte det. Han ringde någon och vi fick ta stuga nr 2 istället. Nyckeln satt i dörren och när vi gick in så möttes vi av en väldigt ofräsch och smutsig stuga. Det var smutsigt på golvet. Det var fläckiga och smutsiga madrasser. På väggarna fanns det märken av dödade insekter. Mina döttrar ville inte stanna där och jag som mamma fick hålla en god min även om jag själv ansåg att det var äckligt. Efter att vi gjort oss ” hemmastadda” så besökte vi våra vänner i närheten vilket var syftet med vår resa. När vi kom tillbakaså hade det blivit kväll. En stor lastbil hade parkerat på campingen och ett par män stod och hängde och drack öl utanför damtoaletterna. Det kändes oerhört otryggt att vara där som kvinna med två tonårsdöttrar. Vi gick och la oss och hörde hur det kom fler män som anslöts sig till ”festen”. Klockan 06.30 vaknade jag av att vår hund skällde. Då stod det två män och tittade in genom vårt fönster på dörren. Dom ville att jag skulle öppna vilket jag självklart inte gjorde. Så dom hoppade in i en bil och körde därifrån. När vi senare stod och packade ihop, efter vi bestämt oss för att bara stanna en natt istället för två, så kom killarna tillbaka igen. Jag passade då på att fråga dom varför dom knackade på vår stuga och fick till svar att han hade sina saker inne i den stugan! Dom brukade bo där. Sammanfattning. Ni som ett seriöst företag bör överväga ert fortsatta samarbete med Nås campingen. Vi hade blivit glada för en återbetalning av den natten vi inte stannade kvar på detta mycket ofräscha ställe!”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Stugstandard 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Nås camping

Ej rekommenderad av Maud, Sverige (Sverige ons 04 jul 2018)
“Fick ett bra mottagande av en boende som hjälpte till, såg inte till någon annan personal under helgen. Golvet fullt med kaffefläckar. Damm under sängarna sedan lång tid tillbaka. Allt för tunna madrasser i sängen för att fungera till säng med träribbor. Hittade ingen el vid diskbänken för att koppla in Kaffebrygg. Behövs verkligen en storrengöring eller byte av korkmattor i dusch och på toa. Informationen på anslagstavlan bör bytas ut, ger fel information om mat och livsmedel. Ta även bort vägbeskrivningen som anger att man skalll svänga av vid en pizzeria. Den lurade oss att tro att vi skulle kunna äta middag där när vi kom fram på lördagskvällen. Blev en besvikelse att höra att den varit stängd i över ett år. Blev väckt 6.45 av en man (mycket trevlig) som kom till stugan för att hämta nycklar till en grävare. Vacker natur och en fantastisk teater som vägde upp en mycket sliten camping.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra bemötande

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 16 aug 2016)
“Bra bemötande fick hjälp med att byta stuga till storstugan som var lediga.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ankomst och a resa

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 10 jul 2016)
“Saknade tider för tidigast ankomst och senaste avresetid. En mycket lugn och trevlig camping. Tack för en trevlig vistelse i Nås. Hälsar Lotta o Hasse.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stugbyte

Rekommenderad av Ronny, Sverige (Sverige tis 11 aug 2015)
“hade bokat billigaste stugan,men när jag kom dit var den upptagen. Fick istället tvåbäddsstugan med enkelsängar och den var helt perfekt!! F.ö jättefin camping!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket nöjd.

Rekommenderad av Hugo, Sverige (Sverige mån 27 jul 2015)
“Vi besökte campingen på Nås och vi är väldigt nöjda, väldigt trevligt bemötande av personal och väldigt god stämning på campingen. Skulle gärna vilja åka dit igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nås Camping

Rekommenderad av tummis001, Sverige (Sverige sön 19 jul 2015)
“Martina på Nås Camping behöver en stor guldstjärna för sin otroliga hjälpsamhet! Hon ordnade både det ena och det andra som inte ens hade med camping att göra. I stugan så fungerade inte elen till och från och det har vi sagt till Martina. Själva toa + dusch och disk var ganska nergånget och det var helt kolsvart på natten ute på campingen. Det saknades lampor. Vi upplevde att dalmasarna var oerhört hjälpsamma, alla försökte hjälpa till! (Min kompis hade glömt biljetterna till dansbandsveckan hemma) Lite förvirande skyltning mot campingen när man kom söderifrån som vi gjorde, den kan göras tydligare.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ