"Må bra" helg med yoga & skratt

Pris från 4300 SEK

person

Hösten 2021, datum kommer inom kort! En alldeles underbar helg - morgonyoga, inspirerande föreläsningar & mindful meditation med Tanja Dyredand. Natur, god mat och mycket skratt. Vi har anpassat menyn med livsmedel som gör dig glad!

”Min mission är att sprida ljus och livsglädje genom allt jag gör, samtidigt som jag hoppas kunna inspirera till mer hållbar holistisk och själslig hälsa. Med nedstamp i min egen tillfrisknad efter stroke. Jag skrattar, pausar, yogar och lever. Så tacksam för det. Jag hoppas jag kan inspirera dig till en mer stressfri livsstil. Kom ihåg: DU är huvudpersonen i ditt liv och du är FANTASTISK!” – Tanja Dyredand – läs mer om Tanja här
30 april - 2 maj Njut av naturen, avstressande yoga och mindful meditation. Tanja Dyredand – författare, certifierad yogalärare och mindfulness coach – kommer till Green Hotel. Tanja erbjuder individanpassade yogaklasser, morning walk, föreläsningar och meditation. Green Hotel erbjuder god och anpassad mat, poolhäng, brasa i lobbyn, mysiga rum… Du kommer att skratta mycket och lära dig vilka livsmedel som gör dig glad!
Begränsat antal platser, för din trygghet och säkerhet. Skynda att boka!
Vi har gjort ett färdigt paket- där allt ingår.
Fredag
Ankomst och incheckning från 15.00. Goodiebag från Tanja väntar på ditt rum…
18.00 Välkomsthälsning och god dryck
18.30 Föreläsning ”Ta det lugnt? Det kan jag göra när jag är död” Tanja berättar om sin resa, grunden till hennes bok ”Skratta&Pausa”. och ger användbara nycklar till att hitta enkla vardagspauser för mer glädje, mindre smärta och hjärntrötthet
19.30 Mindful drink och efterföljande middag
Lördag
08.00 Self love yoga - vi välkomnar morgonen med en self-love ceremoni.
Frukost
10.00 Föreläsnining "Attraktionslagen - nå dina drömmars mål" Hur kan vi med tankens hjälp nå våra drömmar.
11.00 Egen tid. Promenad eller bara vara.
13.00 Lunch
14.00 Hormonyoga (1,5 h) balansera hormoner, sköldkörtel och minska all stress. Avslutas med guidad ”Yoga Nidra” till klangskålars toner.
16.00 Snack och god dryck vid poolen
18.30 Mindful drink och efterföljande middag
20.00 Unik guidad eldceremoni till tonerna av trumma. Här släpper vi taget om gammal stagnerad energi och välkomnar det vi vill ha mer av i livet.
Söndag
08.00 Thankful morning walk. Vi njuter i tystnad av Tällberg och morgonen. Tema: tacksamhet.
Frukost
10.00 ”I AM kärlek börjar med mig” en föreläsning om hur vi kan minska förminskande tankar som att vi inte duger. Vi utforskar hjärtats energi och känslan av att vara tillräcklig.
11.00 Yoga, skratta & njut. Vi avrundar helgen med härligt yogapass där vi kombinerar terapeutisk yoga i flow med shaking och skrattets läkande effekt.
12.30 Mindful lunch och avslutning
4300 kr per person (del i dubbelrum) Enkelrum 4600 kr.

När du bokar detta erbjudande bor du på “Green Hotel, Tällberg”.

Hur många resenärer?

När vill du resa?Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2021-04-14 11:03:12, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: supplierpackagedetails