Särsjöstugorna

Område: Grövelsjön
Gästbetyg: 97% (71 av 73 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(71 av 73rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,1 av 5
Stugstandard 3,6 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,2 av 5
Städning 3,3 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Sängarna i gammelstugan.

Rekommenderad av Patrik, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Madrasserna i sängarna var under all kritik. Platta, nerflugna å obekväma. Byt madrasser!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dags för investering !

Rekommenderad av SS-NYMF, Tyskland (Tyskland tis 16 jul 2019)
“Nya dass vid Gamla Stugan rek. Dessutom nya madrasser i Gamla Stugan rek. "Kylhus" vid kall källan behövs renovering ocksa !”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ännu en vecka i Storån

Rekommenderad av Andreas, Sverige (Sverige ons 15 aug 2018)
“Vill börja med ett stort tack för att ni håller Storån och Särsjöstugorna vid liv och åtkomligt för alla istället för att låta det gå över i privat drift vilket vore förödande för området. Stugprna sköts exemplariskt och håller precis den standard som man kan förvänta sig, enkelt men funktionellt och faciliteter såsom dass, vedbod kvällsbelysning och gas fungerar och sköts alldeles utmärkt. Lite önskemål: - Ett stort lyft för särsjöstugorna vore en gemensam bastu nere vid vattnet för de tre stugorna. - En gemensam slogbod med "tak" ovanför eldstaden såsom i mellanlägret för att gynna uteliv och umgänge/erfarenhetsutbyte mellan olika sällskap i de olika stugorna. Vid bra väder fungerar eldstaden bra men regnar det så regnar det. - "Kylskåpet" nere vid kallkällan skulle behöva sig en översyn, genomströmningen av kallvattnet är stoppad av slam, sten och växter så det blir en mindre översvämning runt boxen samt att locket inte är funktionellt längre. - En tuffare policy gällande fångstbegränsningar för områden utanför den kvoterade sträckan skulle förmodligen gynna fisket i hela Grövelsjöfjällen och på sikt göra att ni kan erbjuda ett fiske i världklass. - Tillåt gäddfiske med spinnspö även på den kvoterade flugfiskesträckan. Om man är rädd för att folk skall få öringar som "collateral damage" så kan man tex sätta ett minimimått på de beten som används. Gäddbeståndet bedömer jag som extremt stort och flera gäddor har iaktagits numera även röra sig i strömmande partier. - En stuga eller två borde uppföras i det sk. mellanlägret. - En arrangerad packningstransport över fjället via tex. fyrhjuling/släp skulle förmodligen vara ett betydligt miljövänligare alternativ en dagens helikoptertrafik.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra med nya kuddar, det var på tiden. Di...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Bra med nya kuddar, det var på tiden. Disken efter förra hyresgästen var bedrövlig, det går inte att lämna porslin som är fetare än en stekpanna, dåligt gjort. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Norra stugan

Rekommenderad av Sonny Bolin, Sverige (Sverige ons 11 jul 2018)
“De personer som korttidshyrde stugan före oss Hade inte rengjort vare sig spis eller torkat golvet. Dessutom lämnade de inte stugan förrän kl:12:00. Diskningen var undermålig. Detta har Stefan HAMREUS informerats om. Vi hyrde stugan ve 27😃 ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

vandarhemmet är en stuga och inget vandrarhem

Rekommenderad av nisse44, Sverige (Sverige mån 21 aug 2017)
“Stugan ligger fantastiskt och ensligt vid fjällsjö. Man sköter allt själv. Bemötande och service samt standard betyder för de flesta - mycket primitivt, vilket är njutningen. Faciliteterna är vattenhämtning i bäck eller sjö, utetorrdass, gaskök, vedhuggning, sopsortering och badstrand. Städa gör man givetvis själv. En bättre, avstressande miljö får man leta länge efter. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag tycker att ni måste ha bättre koll p...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 jul 2017)
“Jag tycker att ni måste ha bättre koll på bokningarna. Vi hade södra stugan till kl 12:00 på lördagen. Men redan kl 08:30 kom det nya gäster till "våran"stuga. Som tur var så var vi uppe tidigt och hade hunnit städa och fått en tidigare hämtning med helikopter. Dom som fick stugan efter oss hade varit med om det en gång tidigare också. Dom hade stått ute under träden i regnväder några timmar. Vi hade ju kunnat ligga och sova fram till ex 10:00 då hade dom råkat ut för samma sak igen. Inte så trevligt med en massa packning. I övrigt är vi jätte nöjda. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Förändring behövs!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 17 jul 2017)
“Dåligt porslin. Skärbrädor från förra århundradet! Ny kamin men inga instruktioner eller verktyg för borttagning av aska. Inga instruktioner i övrigt heller. Behövs bla för "Byte av gasoltub", då det kan vara knepigt med kärvande packningar. Mycket dåligt diskat av föregående gäster! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Första gången vid storån

Rekommenderad av gäddhataren , Sverige (Sverige mån 03 jul 2017)
“Det är knepigt att komma till flugvatten som bara läser om ( första gången ) Förväntningar stora men , väder , kläckningar och massor av forsknott kan ställa till det. Det är lätt att missbedöma avstånd och kartor på 1 till 50000 kunde vara bättre för oss förstagångare . Väder , vind och temperatur var härligt och naturen helt underbar. Fisket var " lite si så där " , förmodligen kläckningar av knott som låg i stora samlingar ute i vattnen . Samtidigt som öringarna simmade och mumsade på knotten. Men platsen , Storån med dess sjösystem är underbar att få uppleva och det kommer att fler besök där. Tråkigt att se , höra och se stor gädda ( + 2 kg ) i Särsjöhån. Undrar hur många smolt som går åt till basmat för dessa krabater. Och varför inte hjälpa naturen på traven och reducera antalet gäddor för att rädda lite mer naturlig öring. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gamla Sjöstugan 24-27 Aug

Rekommenderad av Lasse, Sverige (Sverige mån 29 aug 2016)
“Fantastiskt trevligt resmål. Jag och min fru uppskattade vandringen och boendet i stugan jättemycket. Fin natur och avskildhet. Enkel och ändamålsenlig stuga; inget "lull-lull". Helt rätt. Tack Länsstyrelsen!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ