Särsjöstugorna, Långfjället

Område: Grövelsjön
Visa karta
Gästbetyg: 93% 86 av 92 rekommenderar (29 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(86 av 92rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,1 av 5
Stugstandard 3,6 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,2 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 29)

Underbart stuga i vackert område - bitvis tveksam kommunikation från stugvärden dock

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“En fantastiskt fin rustik stuga mitt i vildmarken, i ett underbart område. Trist att mötas av en skrikig skylt där det står "SKÄRPNING!" på den inre dörren bara, när man kommer dit för första gången. Detta mot bakgrund av att tidigare gäster - enligt samma skylt - inte sopsorterat ordentligt. Lite märkligt att vi ska anklagas för detta. Ett tips: var tydligare med vad som gäller för sopsorteringen. Som det är nu finns det dubbla budskap. Ett inramat papper där det står att papper och matrester ska sorteras som brännbart. Sedan står det på den skrikiga skylten att allt brännbart avfall sak brännas i ugnen som finns för detta (och inte läggas i soptunnan, som dock fortfarande har etiketten brännbart på sig). Det verkar ha fått som konsekvens att ugnen fylls upp av icke brännbara matrester. För övrigt kan det vara idé att med skylt vid soptunnorna tydligt berätta att dessa behållare är avsedda för gäster i stugorna. Vi hade campare som var där och slängde sina sopor i behållarna, sopor som inte såg särskilt sorterade ut. Känns som en rimlig sak att försöka stävja innan man förolämpar de egna gästerna och anklagar dem för att ha misskött sig (inte minst folk som aldrig varit där tidigare): ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gamla stugan , Särsjön

Rekommenderad av Karuno, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Som alltid fantastiskt läge Föör tunna madrasser i sängarna. Du hamnar efter en natt i trädbotten i sängen. Höftskav blir följden. Tillsyn lite glest. Gasolflaskorna ( P11) var på upphällningen i alla tre stugorna. I Gamla tog gasen slut och vi hittade en enda reservflaska i Södra stugan. Helikoptern borde kunna ta med några flaskor åt Länstyrelsen. Bra med Usb- uttag med möjlighet till laddning. Utvecklingsförslag: snickra upp ett enkelt rensbord. Just nu så används och sölas utebordet ner vid gaveln. Oaptitligt att sitta vid och äta. spyflugor samlas runt bordet.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Stugorna vid särsjön

Rekommenderad av Classe, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Man städar själv! Särsjö stugorna vid storån”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Storån 2021 v 27

Rekommenderad av MickeA, Sverige (Sverige tis 13 jul 2021)
“Trevligt o bra boende. Enda minus var att maskorna till myggnäten som man sätter i fönstren är alldeles för stora. Under natten kom det in massa mygg som störde nattsömnen rejält...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stuga

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 jun 2021)
“Stugan ligger i vildmarken så man skall inte ha alla bekvämligheter!!!!!!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gammelstugan, augusti 2020

Rekommenderad av Kenth Dimberg, Sverige (Sverige fre 11 sep 2020)
“ Stugans köksutrustning behöver ses över: Rensa bort utsliten utrustning och ersätt med ny. Utöka med en spann för hämtning av färskvatten i bäcken. Montera ett lås på torrdasset samt sätt upp en tydlig information om för vem dasset får användas av. I likhet med vad som gäller för dassen i anslutning till Norra och Södra Särsjöstugorna skall dasset till Gammelstugan naturligtvis vara till för att användas endast av hyresgästerna och inte vara tillgängligt som en allmän toalett. Positivt med utlämningen av stugans nyckel som förvaras i boxen med kodlås. Stugvärden från Hävlingen gav oss ett mycket trevligt bemötande. Mycket positivt att inga kvarlämnade matprodukter fanns i stugan och att torrdasset var iordningställt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

sjöstugan särsjön

Rekommenderad av gammelnisse, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Som vanligt var stugan fantastisk belägen vid Särsjön. När vi kom var den välstädad. Faciliteterna var perfekt primitiva med allt man vill ha - gaskök, läsbelysning, dusch i sjövatten, dricksvatten i bäcken och utedass. En magisk uteplats i söderläge. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt var väldigt bra förutom utedasset s...

Rekommenderad av flyfishingidre, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Allt var väldigt bra förutom utedasset som var väldigt fullt och ostädat. Vi hade dåligt väder och solcellerna mäktade inte med och batteriet var urladdat dom sista 12 timmar. Jag kommer att boka igen!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hjortronmyren

Rekommenderad av Urpo, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Har bott i Gammelstugan tidigare och det var drygt 16 år sedan. Standarden är helt okej och det som går att förbättra är att förnya besticken. Också värt att se till att utedasset inte är fullt samt tillse att det finns toaströ. Annat som är värt att förbättra är komplett sett med myggfönster, behövs till två fönster. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

utrustning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Besticken och glas .........bättring!!!!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Logo på betalningsalternativ.

Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews