Särsjöstugorna, Långfjället

Område: Grövelsjön
Gästbetyg: 94% (79 av 84 rekommenderar) (24 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(79 av 84rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,1 av 5
Stugstandard 3,6 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,2 av 5
Städning 3,4 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 24)

Gammelstugan, augusti 2020

Rekommenderad av Kenth Dimberg, Sverige (Sverige fre 11 sep 2020)
“ Stugans köksutrustning behöver ses över: Rensa bort utsliten utrustning och ersätt med ny. Utöka med en spann för hämtning av färskvatten i bäcken. Montera ett lås på torrdasset samt sätt upp en tydlig information om för vem dasset får användas av. I likhet med vad som gäller för dassen i anslutning till Norra och Södra Särsjöstugorna skall dasset till Gammelstugan naturligtvis vara till för att användas endast av hyresgästerna och inte vara tillgängligt som en allmän toalett. Positivt med utlämningen av stugans nyckel som förvaras i boxen med kodlås. Stugvärden från Hävlingen gav oss ett mycket trevligt bemötande. Mycket positivt att inga kvarlämnade matprodukter fanns i stugan och att torrdasset var iordningställt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

sjöstugan särsjön

Rekommenderad av gammelnisse, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Som vanligt var stugan fantastisk belägen vid Särsjön. När vi kom var den välstädad. Faciliteterna var perfekt primitiva med allt man vill ha - gaskök, läsbelysning, dusch i sjövatten, dricksvatten i bäcken och utedass. En magisk uteplats i söderläge. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt var väldigt bra förutom utedasset s...

Rekommenderad av flyfishingidre, Sverige (Sverige mån 27 jul 2020)
“Allt var väldigt bra förutom utedasset som var väldigt fullt och ostädat. Vi hade dåligt väder och solcellerna mäktade inte med och batteriet var urladdat dom sista 12 timmar. Jag kommer att boka igen!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hjortronmyren

Rekommenderad av Urpo, Sverige (Sverige lör 25 jul 2020)
“Har bott i Gammelstugan tidigare och det var drygt 16 år sedan. Standarden är helt okej och det som går att förbättra är att förnya besticken. Också värt att se till att utedasset inte är fullt samt tillse att det finns toaströ. Annat som är värt att förbättra är komplett sett med myggfönster, behövs till två fönster. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

utrustning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 20 jul 2020)
“Besticken och glas .........bättring!!!!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sämsta stugan vid Sörsjön.

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Norra och Södra stugan är bättre utrymmesmässigt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dags för koll og investering !

Ej rekommenderad av Simsländor, Tyskland (Tyskland tis 14 jul 2020)
“Torrdassen fullt # toapapper slut # madrasser färdig # brist i köksutrustning tex. ingen kaffekanna, ingen filter, ingen riv, vattenkittel finns inte, ...”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fantastisk helhetsupplevelse som vanligt!

Rekommenderad av Andreas Jansson, Sverige (Sverige ons 08 jul 2020)
“Jag fullkompligen älskar Storån och särsjöstugorna. En liten lista på saker som skulle kunna bli bättre: 1. Eldstaden vid Södra och Norra Stugorna samt en riktig eldstad inkl. bänkar vid den gamla stugan så att det inte blir en massa förstörande hemmagjorda småeldar där nere. 2. En genomgång av köksutrustningen. Lite nya glas och kanske framförallt köksknivar 3. En gemensam bastu nere vid sjön för de tre stugorna vore en DRÖM! 4. Det vi brukar kalla för kylen, dvs trälådan som byggts i kallkällan 30 m "söder" om sörda stugan skulle behöva en ansiktslyftning. Locket är helt trasigt och tillför i princip ingenting längre. Kanske kan boxen/locket isoleras med frigolit? ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dålig utrustning porslin o bestik, m-m-

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Dålig utrustning porslin o bestik, m-m-”
Totalupplevelse 3 av 5

Sängarna i gammelstugan.

Rekommenderad av Patrik, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Madrasserna i sängarna var under all kritik. Platta, nerflugna å obekväma. Byt madrasser!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews