Sälenhallen grupplogi, Sälen

Område: Sälen By
Gästbetyg: 99% (120 av 121 rekommenderar) (24 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(120 av 121rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Vandrarhemsstandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 24)

Att sova i sovsal fungerade otroligt bra...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 14 mar 2019)
“Att sova i sovsal fungerade otroligt bra, lampan släcktes vid 21.30 och sen var det tyst och lugnt ich inga som helst problem att sova. Möjligheten att äta middag och frukost i skolmatsalen fungerade också väldigt bra, bra och god mat. Fördel att det ligger nära starten. Kan varmt rekommendera detta alternativ.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Masslogi Sälenhallen

Rekommenderad av Morten E. Lund, Norge (Norge tis 05 mar 2019)
“God plass”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vasaloppsboende

Rekommenderad av Johan Wallinder, Sverige (Sverige tis 05 mar 2019)
“Ja, känns konstigt att kalla detta boende för vandrarhem. Det är ju en gympasal... men för att vara övernattningsställe natten till Vasaloppet (eller säkert också andra lopp under Vasaloppsveckan) så funkar det helt perfekt!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Very friendly

Rekommenderad av Jean, Frankrike (Frankrike tis 05 mar 2019)
“Warm welcome from the local team. Very service oriented, much appreciated !”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vasaloppet

Rekommenderad av Gävle Skidkamrater, Sverige (Sverige tis 05 mar 2019)
“Enkelt men helt ok för priset.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket prisvärt boende och mentalt bra f...

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige ons 27 feb 2019)
“Mycket prisvärt boende och mentalt bra för uppladdningen. Det enda negativa är att ljuset tänds redan vid 4-tiden på morgonen eftersom vi kunde sova vidare till 5.30”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

nöjd

Rekommenderad av Mikael, Sverige (Sverige tis 26 feb 2019)
“Det fikade bra.Billigt boende och väl organiserat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Läget

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 01 mar 2018)
“Centralt för vasaloppet och med butiker och matservering.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kort vei tilstart for Vasaloppare

Rekommenderad av hamarskiklubb, Norge (Norge tis 07 mar 2017)
“Fra Sälenhallen har du kort reisevei til start. Det er bra luftkvalitet i Sälenhallen og ikke for varmt. Det var stille, mørkt og jeg sov godt der.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra och enkel övernattning i sovsal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 mar 2017)
“Man sover bra på madrassen i gympasalen trots att flera personer vistas i samma sal. Nära till okq8 för busstransport till vasalopps starten samt nära till matsal i sälenskolan och ica affär. Med medhavd sovsäck och lite lättare mat och dryck så klarar man sig bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews