Vandrarhemmet i Fredshammar

Adress: 070-590 79 93, Bruksallén 20, 794 95 Skattungbyn  visa karta
Område: Orsa
Gästbetyg: 71% (17 av 24 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 71%

(17 av 24rekommenderar)
Totalupplevelse 3,5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,4 av 5
Städning 3,3 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Ställe med mycket potential men som tyvärr verkar behöva en del hjälp...

Ej rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige tor 06 jul 2017)
“Stort minus för dubbelbokning vilket uppdagades i sent skede. Väldigt kulturintressanta byggnader men tyvärr inredda i sliten 80-talsstil som förtar upplevelsen. Dåligt städat i gemensamma utrymmen, sliten köksutrustning. Frukosten utlovades mkt hembakat och närproducerat men tex fanns inget färskt bröd. Man skulle kunna göra stället underbart charmigt men lite känsla för miljöerna och byggnaderna. Plus dock för bra pris.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Vandrarhemsstandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5

Avslappnat boende i lugn miljö

Rekommenderad av Vasalöparen, Sverige (Sverige mån 27 feb 2017)
“Välskött vandrarhem med äldre standard. Härlig frukostbuffe i vacker miljö. Nerlegade sängar som borde bytas ut drar ner betyget. Annars ett mysigt och prisvärt boende. Skulle gärna bo där fler gånger!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

www.vandrarhemmetifredshammar.se

Rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige tis 18 aug 2015)
“Lugn och rofylld miljö och gott bemötande. Saknar Wifi (inte bra) och hade bara minimalt TV-utbud (helt ok).”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dålig koll av ägaren

Ej rekommenderad av Fredrik, Sverige (Sverige sön 08 mar 2015)
“Ägaren till detta vandrarhem hade väldigt dålig koll. Vi hade betalt frukost i föväg, det fick vi de två första mornarna men när vi sedan den tredje morgonen valde att inte äta frukost så antog ägaren att vi lämnat. Således fick vi ingen frukost sista dagen då ägaren antog att vi inte var kvar.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Very quiet and nice place, the owners we...

Rekommenderad av Anonym, Spanien (Spanien ons 05 mar 2014)
“Very quiet and nice place, the owners were very kind to us the day of our arrival bringing many facilities, highly recommended place.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 27 feb 2014)
“Var mycket vänliga och gick upp tidigt för att fixa frukost till oss innan Halvvasan. Mycket uppskattat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Vandrarhemsstandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra vandrarhem

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 feb 2013)
“Trevligt bemötande när vi anlände. Bodde i 5-bäddsrummen i övervåningen på Lyckan. Acceptabelt med två toaletter i hallen utanför rummen. Rummen i nedervåningen har egen toa. Köket var OK med de nödvändigaste tillbehören. Vi fixade frukost själva, så vi har ingen uppfattning om frukostbuffén, som serverades i huvudbyggnaden. Två duschar i hela huset kan vara lite väl lite om alla rummen är upptagna, men för vår del var det inga större problem. Teverummet var i minsta laget (en soffa och en fåtölj). Vi var 5 vuxna och 3 barn i vårt sällskap och vi fick precis plats med två extrastolar från köket. Sammanfattningsvis: Helt OK vandrarhem.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vasalopps boende

Rekommenderad av Gastaf Wasa, Sverige (Sverige ons 29 feb 2012)
“Trevligt bemötande och stor service inställning samt en bra frukost för oss som skulle åka vasaloppet”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Vandrarhemsstandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-4804.cbischannel-30250 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews