Sollerö Semesterby, Sollerön

Adress: Soldvägen 134, 79290 Sollerön  visa karta
Område: Gesunda/Sollerön
Gästbetyg: 90% (211 av 234 rekommenderar) (66 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(211 av 234rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,2 av 5
Stugstandard 3,9 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,9 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 66)

Standard

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 22 sep 2018)
“Det börjar märkas att inte mycket har gjorts inne i stugorna sedan de byggdes. Stolarna börja ge med sig, det mesta börjar kännas nedslitet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nött och trist

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 20 sep 2018)
“Det saknas köksprylar som kastruller i olika storlekar, vinglas (finns tre st udda) Teven för liten Bildbredden fyller inte hela rutan. Klädseln på soffan fläckig och såg smutsig ut. En läckande toalett. Vi var där 9-11 september. Nästan alla hus var tomma. Är detta ett av era fräschaste hus så undrar vi hur de övriga ser ut. Vi vet att husen är privatägda men ni som uthyrare måste väl kolla upp standard m.m. ”
Totalupplevelse 3 av 5

Stuga SOllerön

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Hej, Stugan var helt OK. Kändes dock som om allt var rätt gammalt och slitet. För vårt ändamål var det OK, men för en längre hyresperiod skulle jag vilja haft det något fräschare och bättre standard. Standard och fräschet var 1990-tal. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevligt område med närhet till b...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“Mycket trevligt område med närhet till bad och golf. Något sliten stuga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Plus & minus: ofräsch stuga i toppenfint stugområde

Ej rekommenderad av Dalkulla, Sverige (Sverige ons 08 aug 2018)
“Sollerö stugby är ett mysigt och trivsamt område med toppenläge nära Siljan och Sollerö camping. Området i sig är fantastiskt och underbart för den som gillar att vandra, cykla landsväg eller MTB eller bara uppleva den fina naturen. Bästa tänkbara badmöjligheter. Vår dotter stortrivdes i campingområdet och tog del av deras lekplats för barn. Tacksamt med närhet till en camping och en närliggande restaurang. Sollerön är ett mysigt samhälle med bra närservice på Coop. Stugan var däremot en besvikelse. Mycket var trasigt eller gammalt och slitet. Stugan kändes ofräsch och var dessutom dåligt städad. Badrummet var nyrenoverat, vilket var räddningen för att stå ut. Väldigt trasig dörmatta som inte ens gick att borsta av sig på pga att den var i remsor, saknades kåpa på ytterlampan på verandan, två trasiga glödlampor, trasigt diskställ, kastrull-lock utan knopp, droppande kran i köket, smutsiga hemtextilier (matta, grytlappar, bordstabletter, draperi), väldigt gamla madrasser, bristfällig utrustning i köket (t.ex. fanns endast en slö kniv, ingen sax). Sopborsten saknade skyffel. Hur ska man då kunna sopa upp smutsen? Golvmopp saknades. Hur ska vi då kunna våttorka golven? (Vem kryper på knä med en skurtrasa 2018?) Stugan har verkligen potential. En fräsch och funktionell likadan stuga skulle vi gärna återvända till. Tyvärr vet man ju inte innan vilket skick stugan är i. Den här stugan i detta skick vill vi inte hamna i igen. Så tråkigt att det som skulle kunna bli vårt nya favoritområde för att hyra stuga, dras ner av standarden på just den här stugan.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Stugstandard 1 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5

Städning

Rekommenderad av Inte pedant men gillar det fräscht!, Sverige (Sverige fre 03 aug 2018)
“Det stod någonstans att man tyckte att det var viktigt att stugorna var rena och fräscha. Det låter bra tycker jag för det känns riktigt trevligt att komma till en fräsch stuga. Men, framför allt, mitt kök som var det första jag kom i kontakt med lämnade en del att önska. Kylen var inte urtorkad, porslin var smutsigt - på en tallrik låg en gammal pizzabit, både glas och den första gaffeln jag tog upp hade gammal intorkad mat på sig och sedan var det svårt att få det att kännas fräscht i stugan i stort, tyvärr. Dörren där sopkorgen hängde var inte avtorkad på ett tag och det hängde salladsrester på själva korgen. När jag sedan skulle städa var WC-ankan slut. Den skvätt Ajax som fanns kvar fick duga och räckte precis. Vad gäller trasorna så är det svårt att få det att kännas fräscht om man inte har trasor i olika färger till olika ändamål som sedan tvättas efter varje gäst. Det är svårt att veta vad tidigare gäster använt trasorna till och då är det svårt att få äkta fräschhetskänsla. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt område

Ej rekommenderad av Lia, Sverige (Sverige fre 27 jul 2018)
“Vi hade några riktigt fina dagar på sollerön. Stugans läge var toppen och det var enkelt och smidigt att boka, få nyckeln osv. Minus var att stugan var gammal, sängarna mycket obekväma och när jag skulle stöda fanns det endast fönsterputs att använda. Vägs kanske upp av att det tog 2 min att gå till stranden.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ankomsten

Rekommenderad av Eva , Sverige (Sverige tor 28 jun 2018)
“När vi kom kl 15 på söndagen och skulle hämta nyckel fanns ingen personal och inget kuvert med vårt namn. Telefonnumret som stått vi skulle kontakta gällde kontorstider vardagar. Vi tittade i någon annans kuvert och hittar då ett journummer som vi ringer och då kommer en trevlig man och hjälper oss. Kändes inte direkt välkommet att vara ”bortglömd”. Ingen tog kontakt med oss under veckan för att lämna någon förklaring, således ingen kompensation för det inträffade.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Omdöme

Rekommenderad av Ulla, Sverige (Sverige tor 28 jun 2018)
“Mycket fint och lugnt område, stugan var fin och till ett bra pris. Återkommer nästa år”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Stuga Sollerön

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 01 mar 2018)
“En liten, jättegullig stuga. Ett rum som rymmer en tvåvåningssäng och en bäddsoffa för två. Fullt utrustat kök. Nära till skidspår och backe. Badplats inom gångavstånd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Stugstandard 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ

Boka med oss

  • Dalarnas största boendeutbud
  • Inga bokningsavgifter online
  • Förmånliga paketerbjudanden
  • Resegaranti vid paketbokning
  • Säker e-handel

Betalningsalternativ