Karta från ovan över campingen.

Västanviksbadets Camping Leksand

Västanviksbadets Camping Leksand är en lugn familjecamping i dalastil. Vackert belägen i hjärtat av Dalarna direkt vid Siljan och har en egen badstrand med båtbrygga. Bara 6 km till Leksand Sommarland.

Beskrivning

Västanviksbadet var en badplats även innan campingen började 1946. I folkmun är den här platsen en vacker, mysig och trevlig familjecamping. En plats som många gäster återkommer till för att ha semester. De flesta människor kommer för att koppla av och njuta av en vacker utsikt i en fin Dala-miljö med gammaldags stugor.

Campingen är 4 hektar stor och ligger direkt vid Siljans västra strand, cirka 4 km utanför Leksand efter vägen mot Siljansnäs. Campingen ligger idealiskt för den som vill göra dagsturer runt Siljansområdet. Det finns så mycket att se och göra att några dagars vistelse absolut är att rekommendera. Leksand och omgivningen har många möjligheter för en aktiv och oförglömlig semester.

Över hela campingen står 12 gammaldags stugor. Alla är till uthyrning - tänk att få sova i ett 300 år gammalt härbre. På campingen är det möjligt. Alla stugorna är gammaldags timmerstugor. Här går man tillbaka i tiden, njuter och kopplar av och längtar inte tillbaka till den stressade vardagen.