Soffa och fåtöljer.

Siljansnäs Hotell

Siljansnäs hotell är ett mellanstort hotell med 33 rum, restaurang och utomhuspool. Här möts man av en familjär stämning och hög kvalitet på såväl rum som på mat och service. Hotellets restaurang är vida känd för sin fantastiska mat som man året runt njuter av tillsammans med den magiska utsikten. Närheten till både natur och sevärdheter gör hotellet till en perfekt utgångspunkt för att uppleva Dalarna.

Beskrivning

Enkelrum, dubbelrum, familjerum och svit. Sommartid finns en utomhuspool och en stor härlig veranda. Lugnet som råder här är något som gästerna verkligen uppskattar och Siljansnäs är en perfekt utgångspunkt för kontrastrika upplevelser i Dalarna.

Med ett boende på Siljansnäs hotell har du nära till naturen med vandrings- och cykelleder. Vill du fiska, paddla eller åka båt finns förutom Siljan även gott om mindre insjöar med bra fiskevatten. I Siljansnäs blomstrar kreativitet och hantverk hos tjugo som skapar-gruppen. Vintertid finns skidspår och utförsåkning alldeles nära. Familjeattraktioner som Sommarland, Tomteland och Falu gruva når du på bekvämt bilavstånd.

Hotellet ligger på Björkbergets sluttning, precis nedanför Sveriges största naturum. Naturum Dalarna är en upplevelse för både stora och små. Från det nybyggda utsiktstornet får man en makalös utsikt över Siljan och Dalarnas storslagna landskap.

Bra att veta

  • Bastu
  • Restaurang
  • Wifi
  • Frukost