Brun timmrad stuga med röda knutar.

Siljansborgs Stugby

Stugbyn består av 21 timrade stugor på 60 kvm. Stugorna har tre sovrum med sammanlagt 6 sängar i varje stuga. Stugorna går att boka året runt och är utrustade med öppen spis, LED-TV och komplett kök med diskmaskin.

Boka

Beskrivning

I stugbyn finns bollplan, sandlåda och gungor. 3 km från stugbyn ligger Rättviks Golfklubb med en vacker 18-hålsbana. I Rättvik finns även sommarrodel, minigolf, tennis, bowlinghall, badhus, ridning, mountainbikeleder, kajakpaddling, båtturer på Siljan och mycket, mycket mer. Bad i Siljan på flera ställen, bl.a. vid långgrund sandstrand vid Siljansbadets camping i centrala Rättvik.

På vintern finns pulkabacke och det är nära till slalombacke, längdspår och skridskoåkning. Vill man ägna sig åt inomhusaktiviteter finns bl.a. badhus och bowlinghall.

Det finns eluttag för motorvärmare och ett visst antal parkeringsplatser under tak. I några stugor är husdjur tillåtna. Husdjur måste anmälas vid bokningstillfället. Möjlighet finns att på plats boka slutstädning. Bokning av slutstädning eller barnsäng görs via stugvärden på telefon 0248-13272.

Rökning är ej tillåten i stugorna.

Bra att veta

  • Husdjur tillåtna
  • Slutstäd finns att köpa
  • Djur ej tillåtna