Exteriör.

Scandic Borlänge

  • Besöksadress: Stationsgatan 21-23, 784 35 Borlange
  • Öppettider: 24h

Miljövänliga Hotell Scandic Borlänge ligger mitt i centrum, bara 10 minuter från Borlänge flygplats, eller 10 minuters promenad från Borlänge station. Det är också nära till Romme Alpin som vintertid erbjuder varierad skidåkning för hela familjen.

Boka

Beskrivning

Hotell Scandic har ett centralt läge i Borlänge med kort avstånd till stadens sevärdheter. Hotellet är en bra utgångspunkt för att ta del av Geologiska museumet, aktiviteter i Frostbrunnsdalens naturreservat eller upptäcka Borlänges vackra omgivningar på egen hand. Cyklar finns att låna.

Rummen
Alla rum har trägolv och ett separat badrum med dusch. Inredningen är fräsch och färgstark och rummen är utrustade med hårtork, TV med filmkanaler, trådlös internetuppkoppling, skrivbord samt en fåtölj för avkoppling. Storlek mellan 14 och 20 m2.

Mat & Dryck
I Scandic Borlänges restaurang serveras frukost, lunch och middag. På morgonen serveras en ekologisk frukostbuffé och till lunch och middag serveras bland annat Scandic Klassiker och andra traditionella rätter. I anslutning till restaurangen ligger baren med fåtöljer, storbilds-tv och öppen spis. Det finns ett lekrum för barn och de har en egen meny komponerad av Jamie Oliver. I Scandic-shopen finns lättare maträtter, smörgåsar och drycker och den är öppen dygnet runt.

Relax
Det finns en pool, gym och bastu. Du kan åka skidor i Borlänges skidbackar.

Parkering
Allmän parkering finns i närheten (bokning behövs ej), mot avgift.

Bra att veta

  • Husdjur tillåtna
  • Bastu
  • Wifi
  • Frukost