Flygbild över stugor på campingen.

Mora Parken Hotell, Camping & Stugby

Mellan Österdalälven och Hemulån ligger Mora Camping, en familjecamping med stort utbud av aktiviteter och service. Om du vill förena stadssemester med sköna dagar på stranden har du kommit rätt. Campingplatsen har 500 campingtomter varav 315 med el. Det finns självhushållstugor och enklare campingstugor som är vinterbonande i dalastil med 2-8 bäddar. Hotellet har 73 rum med 2-4 bäddar och en svit.

Beskrivning

Aktivitetsnära boende i Mora.
Aktiviteter, servering och underhållning.
På anläggningen finns det Interactive Bowling. Detta är det absolut senaste inom nöjesbowling med 19 stycken olika animationer på banorna som reagerar på klotet som kastas ner för banan. Det finns flera restauranger på området med olika öppettider, för att kunna erbjuda dig en bit mat när du är hungrig. Här finns aktiviteter för både stora och små, och i närområdet finns tennis-, sim- och ishall samt fina möjligheter till bad och fiske.

På 5 minuters gångavstånd ligger Mora centrum med shopping och Zornmuséum med Zorngården. På campingområdet finns tre servicebyggnader med WC, dusch och kök. Under sommarsäsongen finns en välsorterad butik samt servering med lättare rätter och öl- och vinrättigheter. Vissa kvällar i veckan underhåller en trubadur. Vasaloppsspåret, som har sin sträckning genom campingområdet, är sommartid en komplett vandringsled. Promenera gärna Vasaloppsspåret till lunchrestaurangen som ligger på Mora Campings område.

Bra att veta

  • Bastu
  • Wifi
  • Frukost