Mora Life AB, Åmåsängsgården

Mora Life AB, Åmåsängsgården

På Åmåsängsgården finns boenden i stugor, rum & camping på en av Dalarnas vackraste o lugnaste platser vid Siljans strand. Här kan man även boka konferenser, festligheter och jubileum. Här finns även restaurang i högsäsong där vi bl a erbjuder våra stenugnsbakade surdegspizzor med de bästa råvarorna. Reception med kiosk, glass, läsk, enklare livsmedel och även designade smycken, stickat och virkat.

Boka

Beskrivning

Åmåsängsgården är en av Dalarnas vackraste platser vid Siljan. Ambitionen på Mora Life Åmåsängsgården är att du som gäst ska trivas och koppla av i en avstressande miljö.
Idag finns 50 campingtomter varav 18 med el. Modernt nybyggt servicehus med gratis duschar och en handikapptoalett. Campingkök med sällskapsrum/matsal med TV. Modern latrintömning och tömning för spillvatten finns. Populär och barnvänlig badstrand endast 150 m från stugorna. Efter en dag på stranden kanske ett besök på anläggningens egen restaurang lockar för att avnjuta något gott, t ex Åmåsängsgårdens omtyckta stenugnsbakade surdegspizzor? Du kan också hyra bastu eller en mysig grillkåta med plats för cirka 12 personer. Två slogbodar finns att tillgå på gården. Det finns även separata grillar man får använda. 

Runt Siljansbygden finns det massor av aktiviteter, både sommar och vinter.
Åmåsängsgården ligger rofyllt och vackert och endast 4 km till Vasaloppsmålet mitt i centrala Mora. Varje år bjuder Mora Life sina gäster på stort midsommarfirande på midsommardagen. Då grillas det korv och hamburgare. det säljs kaffe, glass, bullar och annat gott. Spelmanslaget och trubadur kommer hit med vacker musik och sång. Efter att midsommarstången rests dansas det kring den av stora som små.

Hjärtligt välkomna till Mora Life, Åmåsängsgården!

Bra att veta

  • Husdjur tillåtna
  • Bastu
  • Restaurang
  • Wifi
  • Sängkläder uthyres
  • Djur ej tillåtna