Framsidan av hotellet.

Lustigsgården Bed & breakfast, Rättvik

Ett trivsamt boende hjärtat av Dalarna. Familjeägda Lustigsgården Bed & Breakfast ligger i klassiskt röda trähus med anor från 1600-talet. Lustigsgården har 13 rum och ligger i ett lugnt område, högt beläget med fin utsikt över Siljan och dess vackra solnedgångar, bara 1 km från centrala Rättvik och med fina vandrings- och cykelleder runt knuten

Beskrivning

Lustigsgårdens rum är alla olika i sin stil och karaktär med en blandning av gammalt och modernt med detaljer från Dalarna. Rummen är inte så stora men här finns allt som behövs för en trivsam övernattning. Sänglinne och handdukar ingår och det är bäddat och klart när ni kommer. Alla rum har platt-tv och fritt wifi.

Varje dag kan ni avnjuta en frukostbuffé i matsalen. Den består av olika sorters teer, kaffe, juicer, ägg, fil, olika sorters yoghurt, många olika fröer, nötter, flingor och müsli. Hårt och mjukt bröd med flera olika sorters pålägg, samt grönsaker och färsk frukt. Det finns även gluten- och laktosfria alternativ. Lustigsgården satsar på ekologiskt och närproducerade produkter från Rättvik och Dalarna så gott det går.

Det finns även möjlighet att boka massage och andra behandlingar då de har en salong i samband B&B verksamheten.
Det finns även cyklar för uthyrning.

Personalen tipsar gärna om vandringsleder, cykelrundor, skidspår, restauranger och sevärdheter i och omkring vackra Rättvik och Siljan!

Bra att veta

  • Wifi
  • Frukost