Stugor och husvagnar vända mot sjön.

Leksand Strand

Mitt i hjärtat av Dalarna ligger vackra Leksand Strand camping och resort en året-runt-öppet boende vid Siljan, Dalarna. Här finns massor av roliga aktiviteter för hela familjen.

Beskrivning

På denna 5-stjärniga familjeresort erbjuds under högsäsong ca 1500 bäddar i campingstugor, glampingtält, och fullt utrustade stugor och villor, samt över 450 campingtomter. Det breda utbudet av boendealternativ ger möjlighet till olika prislägen och upplevelser från budgetsemester i tält till lyxig naturupplevelse i glampingtält eller bekvämt boende i fullt utrustade stugor med upp till 10 bäddar. Under lågsäsong erbjuder Leksand Strand på ett stort antal stugor i underbar miljö alla årstider. Campingområdet rymmer över 400 campingtomter med el för husvagn, husbil och tält, samt ytterligare campingplatser utan el för drop in. Hela området ligger vackert beläget i sluttningen ner mot vattnet och har sjöutsikt.

Bästa Sommarlovet på Leksand Sommarland
I detta semesterparadis finns gott om roliga aktiviteter för hela familjen. Anläggningen ligger direkt granne med Leksand Sommarland och hit tar ni er enkelt med Sommarlandståget. I parken kan ni utforska över 50 olika attraktioner. Upplev allt som parken har att erbjuda som att åka nedför kittlande vattenrutschbanor i det tempererade vattenlandet, studsa runt i Jump Park, utmana varandra på Wipe out-banan, testa prickfärdigheten i Laser Tag, kasta er ut för Zipline-banan och upplev pirret i karusellerna.

Service och faciliteter
Resorten erbjuder 9 olika servicehus, äventyrsgolfbana, tempererad utomhuspool med vattenrutschbana, flera lekplatser, kiosk, en välfylld Minilivs-butik och en familjevänlig badstrand med en vacker strandpromenad som sträcker sig ända in till centrala Leksand. Hela anläggningen har fritt WiFi.

Mat och dryck
På området finns en strandrestaurang som serverar frukostbufféer, grillbufféer, pizza under högsäsongen. Under kvällstid bjuds även på minidisco och färgsprakande familjeshower. Njut av god mat, dryck och proffsig musikunderhållning som passar både stora och små.

Bra att veta

  • Husdjur tillåtna
  • Bastu
  • Restaurang
  • Wifi
  • Frukost
  • Djur ej tillåtna
  • Infopoint