Gul tvåvåningsvilla med gärdesgård runt tomten.

Horrmundsgården Vandrarhem & B&B

Horrmundsgårdens vandrarhem är en mysig gammal gård som bjuder på lugn og rofylld miljö, 16 km från Sälens by. Horrmundsgården är utmärkt boende för självhushåll där man även kan boka till frukostbuffé med våfflor.

Boka

Beskrivning

Vandrarhemmet består av 12 rum och 44 bäddar. Det finns ett stort och fullt utrustat gemensamt kök, toaletter, duschar, lekrum och sällskapsrum. Man kan boka till el-bastu eller vedeldad bastu. Boendet är också mycket lämpligt för grupper. Här bor man med närhet till naturen.

Här kan man boka bastu, både el-bastu inne och vedeldad bastu utanför den timrade stugan. Mörka vinterkvällar eller ljumma sommarkvällar är det mysigt att sitta i slogboden vid elden. För barnen finns ett eget lekrum och sommartid finns uteleksaker. Tv-rum och trådlöst internet finns.

Horrmundgården ligger med närhet till skidbackarna i Sälenfjällen, Stöten och till Trysil dit det är ca 50 min med bil. Skoterlederna går alldeles utanför huset och det finns parkering för flera bilar med släpvagnar. Från boendet dras eget längdspår för längdskidåkning när det finns tillräckligt med snö på myrarna.

Vill man fiska finns det enorma möjligheter antingen i älvarna eller i någon av alla tjärnar omkring området. Fjällvandra antingen över dagen eller på en flerdagarstur är ett måste under sommaren. Närhet till golfbana och cykelleder. MTB park finns i Lindvallen. Fulufjällets Nationalpark med det härliga vattenfallet Njupeskär är bara en timme bort.

Horrmundgården är bemannad dygnet runt och hjälper till med kartor och fiskekort. Det finns även två kanoter som man kan hyra.

Bra att veta

  • Husdjur tillåtna
  • Bastu
  • Wifi
  • Sängkläder uthyres
  • Frukost
  • Djur ej tillåtna
  • Skoterledsnära