Kök med vita luckor och ett stort köksbord.

Evertsbergs Bygdegård

Välkomna till Evertsbergs Bygdegård! Evertsberg är en trevlig by mitt emellan Sälen och Mora, omgiven av en fantastisk natur. Med vasaloppsspåret precis utanför husknuten kan du här träna längdskidåkning, löpning och cykling. Här finns även fina möjligheter att hålla konferenser, utbildningar och privata tillställningar.

Boka

Beskrivning

På källarplanet i Evertsbergs bygdegård finns vandrarhem med totalt 11 rum och 2 sovsalar. Tillgång till kök, dusch, gemensam bastu och tvättmöjligheter. I samtliga rum står våningssängar. 
I vissa utav rummen är husdjur tillåtna. 

Incheckning sker från kl 14.00, utcheckning senast kl 11.00. Sänglinne och handduk samt städning kan du välja att lägga till i bokningen för en bekvämare vistelse.
 
På entréplan finns den stora salen som rymmer 420 personer och lämpar sig bra för fester, konferenser och utbildningar. Restaurangen håller öppet under vissa tider - information om detta hittar du på hemsidan www.evertsbergsbygdegard.se.

Det finns ett mindre konferensrum som kallas för VIP hyllan som rymmer 36 personer. 
Möjlighet till konferens finns både i konferensrummet VIP hyllan samt i stora salen med tillgång till projektor, storbildsskärm och Wi-Fi.
 
Med vasaloppsspåret precis utanför husknuten finns fina möjligheter till att träna längdskidåkning, löpning eller cykling. Sommartid finns här mysiga vandringsmöjligheter och under vintern skoterleder som kan ta dig längre sträckor som exempelvis till Mora, Sälen, Särna och vidare uppåt i landet. 

200 meter från bygdegården finns en Lifvs butik, det är en obemannad dygnet runt öppen butik som du låser upp och handlar med visa appen Store Key. 
3,2 km i riktning mot Sälen ligger Evertsbergssjöarna med en fin badplats. 
På baksidan av bygdegåden, ca 100 meter från huset finns en tennisplan. 
10 minuters promenad bort ligger Boggbergets festplats som under somrarna har en fullspäckad evenemangskalender. 
 
Från Evertsbergs Bygdegård är det 4,2 mil till Mora, 1,2 mil till Älvdalen och 5,2 mil till Sälen.

Bra att veta

  • Husdjur tillåtna
  • Bastu
  • Wifi
  • Slutstäd finns att köpa
  • Sängkläder uthyres
  • Djur ej tillåtna